njuz-autor

AUTOR: urednistvo

30. okt. 2010

Zombi parada održana u Beogradu

Nemrtvi traže svoja prava

BEOGRAD, 30.oktobar, 2010, (Njuz) – Nakon velike kontraverze sa gej paradom koja je nedavno održana u Beogradu, danas je uz još više kontraverze održana parada zombija pod sloganom ’’Bauljajmo se zajedno’’.

Pripadnici zombi populacije odlučili su da izađu iz tmine i pokažu da se ne boje da se ukažu u javnosti i da imaju dovoljno samo-kontrole za suživot. Prolaznici su bili u čudu ali činilo se da im nije smetao pokoji raspali organ koji je zaostajao za glavnom kolonom nemrtvih. Ipak, neki nisu pokazali toliki stepen tolerancije.

– To je parada smrti, a ne života – izjavio je episkop Srpske Pravoslavne Crkve Amfilohije Radović. – Ove zabludele ovce i ne znaju kakav greh pred Bogom čine. Umesto da mirno prihvate svoju smrt i odu ka Gospodu, ovi bolesni stvorovi umesto toga paradiraju našim divnim gradom. Svi znamo da jedinu istinsku duhovnost čovek može da doživi jedući telo i pijući krv našega Gospoda Isusa Hrista, a ne jedući mozak nekom slučajnom prolazniku na ulici – dodao je episkop.

Ni reakcije mnogih sugrađana nisu bile ohrabrujuće.

– Nemam ništa protiv da se mrtvim ljudima daju ista prava kao i živim, ali da li moraju baš na javnom mestu da paradiraju i jedu mozak zdravim i normalnim građanima? Kako ja svom detetu da objasnim zašto čiki fali pola glave i zašto čika drugom čiki otvara lobanju na sred ulice? –  rekao je za Njuz Milenko Savić otac troje, pardon dvoje, dece.

Sam događaj je protekao bez većih incidenata uprkos tome što su policajci morali da naprave kordon između učesnika parade i male grupice ljudi predvođene čuvenom američkom glumicom srpskog porekla Milom Jovović. Nakon što su ih legitimisali i oduzeli im sačmare policajci su Milu i članove njene grupe pustili kućama. Načelnik policije Ivan Veličković dao je sledeću izjavu – Čitava parada je prošla u najboljem redu, bez ikakvih incidenata. Jedino se u jednom trenutku kolega Nikola Milutinović približio učesnicima parade da ih upita nešto i drugi policajci su vrlo brzo ugledali Nikolu kako nestaje u gomili zombija. Iako su se policajci zabrinuli za Nikolu za tim stvarno nije bilo osnova pošto je samo nekoliko minuta kasnije on sam izašao iz gomile. Bio je malo krvav i falila mu je leva ruka ali je osim toga delovao savršeno u redu. Mogu čak sa zadovoljstvom da konstatujem da su mu se brzina rešavanja slučaja i stepen ljubaznosti prema građanima vidno povećali od tog događaja – zadovoljan je Milutinović.

Iz Udruženja Zombija Srbije poručuju da je ovo samo početak u prihvatanju zombija kao ravnopravnih članova društva i dodaju – Srbi su uvek gajili veliko poštovanje prema mrtvima i mi iz Udruženja Zombija se samo nadamo da će društvo ovu vekovnu tradiciju da nastavi. Čak bih dodao da verujemo da će posle svih ovih poskupljenja cena hrane mnogi građani i sami zaključiti da je u Srbiji bolje biti mrtav nego živ.

X.I.O.

 1. Blagzor kaže:

  Ja bih sve to sačmaru pa u glavu…samo kad bih našao apgrejd za ovu normalnu pumparicu…

 2. Boki kaže:

  hahaha Mila Jovovic sa sacmarom :D :D koji ste vi carevi…

 3. Zika kaže:

  Jel se zna koliko je patika ukradeno? :-)

  1. Meckica kaže:

   pet pari, dve leve i jedna desna, po poslednjem popisu.

 4. Mirko Kontić kaže:

  Овакви сусрети мртвих и живих могу бити врло инспиративни за организацију те спровођење и других парада. Пољоприведне параде…трактори и сељаци насмејаних лица у паради рецимо Булеваром Краља Александра…чувари садница Платана, власници кућних љубимаца, бајкери…/( за све њих очекујемо по 1000 полицајаца минимум ).

 5. unutrasnji kaže:

  било је два покушаја да се организује марихуана марш, то би стварно могло да се одради

  а могли бисте да убаците неку анкету на сајт :)

  1. urednistvo kaže:

   Hvala na ideji, unutrasnji. Bice uskoro :)

 6. txc kaže:

  A kad ce ona najavljena, parada ljubiljelja oralnog seksa?

  1. urednistvo kaže:

   Pa to je proslo. Niste bili? Bilo je super :)

 7. Ljix kaže:

  Mi, iz Udruženja pedofila, organizovaćemo našu paradu ponosa, jer smo potpuno zapostavljeni u ovom društvu od strane vlasti.
  Zašto da se ustručavamo zbog naše seksualno orijentacije i ne ispoljimo je javno, kako su to učinili homoseksualci i mrtvaci?
  Našoj paradi će se priključiti i sadomisti i nekrofili, jer i oni smatraju da niko ne sme da sputava seksualne slobode i seksualnu orijentaciju građana.
  Datum Parade ponosnih pedofila će biti naknadno objavljen.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *