njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

04. maj. 2017

Zoran Babić se povredio dok je pokušavao da izgovori da je direktor „Koridora“

BEOGRAD, 4. maj 2017, (Njuz) – Visoki funkcioner Srpske napredne stranke Zoran Babić teže se povredio prilikom pokušaja da pravilno izgovori da je postao direktor “Koridora”, saznaje Njuz.

Prema rečima očevidaca Babić se prvo prilično ugruvao prilikom izgovaranja reči direktor i koridori, a kada je pokušao u jednoj rečenici da kaže da je novi direktor “Koridora” morala je da interveniše ekipa Hitne pomoći.

– Prizor je bio jeziv. Prvo je pokušao da nam saopšti kako je danas postavljen na novu funkciju, ali je bolno jauknuo. Pritrčao sam mu i pitao šta se desilo, a on je neprestano ponavljao da je postao nešto što je zvučalo poput dikertor ili diterkor. Video sam da ga to jako boli, pa sam ga pitao gde će raditi i onda je usledila nova povreda dok je izgovarao kodiror. Sve bi to prošlo bez nekih većih posledica da nije pokušao da izgovori “direktor Koridora”. Kada je stigla Hitna pomoć lekar nam je rekao da takav prizor nikada u svojoj karijeri nije video – ispričao je jedan od očevidaca događaja.

Portparol Hitne pomoći Nada Macura potvrdila je za Njuz da je Babić danas zbrinut u bolnici.

– Pacijent je primljen sa jako teškim povredama. Zbog ozbiljnosti situacije morale su da intervenišu dve ekipe lekara. U pitanju su višestruki prelomi, kao i veći broj masnica i oderotina po čitavom telu. Njegovo stanje je stabilno i nalazi se van životne opasnosti, ali će oporavak trajati jako dugo – rekla je najpoznatija srpska doktorka.

Macura je posavetovala članove Vlade Srbije da bi zbog stanja pacijenta bilo najbolje da ga, nakon oporavka, ne raspoređuju na neku novu dužnost.

– Za sve bilo bolje i bezbolnije da gospodin Babić na pitanje gde je zaposlen odgovori “nigde” – objasnila je ona.

Soko Sokolović

 1. Balkan kaže:

  Boga mi Nada Macura će postati takođe funkcioner. Ili će biti Dekan ovog Medicinskog fakulteta koji je preseljen u Nemačku, ili Ministar zdravlja Srbije. Pravi ljudi, na prava mesta…

 2. Ja sam kaže:

  Sva sreca, po njega, pa nije postao koordinator…bilo bi krvi do konela.

 3. milan (nisam odavde) kaže:

  Babić je zbrinut na koridorima a ovo u bolnici mu samo dodje kao šlag na tortu!

 4. Malo mnogo kaže:

  Neka mu neko na neku pločicu ugravira ime,prezime i funkciju i neka je nosi kao bedž,kad se drugi put bude predstavljo neka samo klimne glavom.Ovaj put je prošao sa povredama,ali sledeće predstavljanje moglo bi da izazove trajne posledice.

 5. frka kaže:

  Stigli Mig-ovo 29, pa sam ocekivao da ce postati admiral na nasem nosacu vazduplohova usidrenom na kanalu BgH20- Solun kod Preseva. Medjutim ode on u autoplohovce. Srecna mu naplatna rampa.

 6. peric kaže:

  A kontrolno-propusna-stanica. To moze da ubije dvojcu.

 7. citalac kaže:

  znaci uskoro otvaramo Komodor 11

 8. Zoky kaže:

  Treba tamo neki idiot,da ćuti,dok se pare prebacuju iz javnog preduzeća u SNS.

 9. voya montoya kaže:

  Pravi covek na pravom mestu,za taj Koridur…Tesko da moze neko jace,bolje i brze u Koridu…

 10. Bane A kaže:

  I za nas je bolje i bezbolnije da Babic nigde ne radi…

 11. Auch kaže:

  Srećom pa nije bilo ni demonstranata da otežaju put vozilu hitne pomoći

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *