njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

04. jul. 2013

Zoran Kesić slavio dva dana jer ga je prepoznao čovek u prodavnici

Kesić je u prvi mah pomislio da ga je čovek pomešao sa nekim poznatim

BEOGRAD, 4. jul 2013, (Njuz) – Nekada poznati beogradski voditelj Zoran Kesić dva dana je u krugu najbližih prijatelja slavio što ga je u sredu uveče prepoznao jedan srednjovečni muškarac u Maksi diskontu, saznaje Njuz.

Kesić kaže da je ovo prvi put da ga je tokom poslednjih godinu dana neko prepoznao, a da nije njegov poznanik ili neki od stanara okolnih zgrada, zbog čega je momentalno započeo slavlje koje je potrajalo do duboko u noć između četvrtka i petka.

– Stajao sam kod rafa sa mlečnim proizvodima, kada sam video da neko vreme nepoznati čovek zbunjeno gleda u mom pravcu. Odmah sam, naravno, pomislio da me je pomešao sa nekim poznatim. Već više puta mi se desilo da mi na ulici kažu da im delujem poznato i da me pitaju da nisam možda Ognjen Amidžić – počinje svoju ispovest Kesić.

– Taman sam izustio da kažem kako nisam Amidžić, kad mi je čovek rekao “Kesiću, jesi li to ti”. Srce mi je u momentu preskočilo, osetio sam leptiriće u stomaku, a kolena su mi tako zaklecala da je malo falilo da se srušim – kaže ovaj voditelj, koji je odmah izvadio svoj mobilni telefon, ne bi li ovekovečio trenutak kada ga je neka osoba prepoznala.

– Kupio sam piće u prodavnici i pozvao desetak najbližih prijatelja da im se pohvalim i pozovem ih da proslavimo ovaj divan trenutak. U prvi mah mi niko nije verovao, većina je mislila da se šalim, kao i onda kada sam im rekao da želim da postanem voditelj – izjavio je Kesić i dodao da je ovo tek početak, i da je ubeđen da će po populuranosti preteći svog komšiju Nikolu Pandilovića.

Marko Dražić

 1. Miloje kaže:

  Sada na Tviter pa opleti…

 2. Milan kaže:

  bravo majstore. Odlicno citanje “lika i dela”.

 3. Lucano kaže:

  Meni je Kesić kul :)

 4. S kaže:

  hahahaha

 5. apostol kaže:

  al baška evergreen popularnost nikole pandilovića :)

 6. Dragan kaže:

  Nikolu? Pandilovica? NI-KA-DA!

 7. Katka'em kaže:

  Pih! Ja sam se jednom vratio kući iz grada i zatekao Kesića u gostima kod mog cimera. Tada sam ga prvi put video i odmah sam ga prepoznao.

 8. ApSOLuT kaže:

  Je si li ti to Knezevicu, pitao bi ga Gajo iz THE BOOKS OF KNJIGE!!!

 9. Katka'em kaže:

  Izvinte, a što moj prethodni komentar čeka uređivanje?

 10. pedja kaže:

  nerealno je porediti Pandilka sa bilo kim makar to bio i sam Kesic , mislim da je on ipak neprevazidjen da tako kazemo urbana legenda , prepoznajem ga i kad nosi bradu .

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *