njuz-autor

AUTOR: urednistvo

27. jul. 2010

Zukorlić: "Napuštamo Fejsbuk ako Bošnjaci ne budu lajkovani kao konstitutivni narod"

Zukorlić ispred Fejsbuk narodnog vijeća Novog Pazara

Novi Pazar, 17.07.2010. (Njuz) – Novi vođa bošnjačkog nacionalnog saveta poručuje Fejsbuk vrhuški da “ukoliko novopazaračka fan strana ne dobije svoj ravnopravan dio muslimanskih lajkova, neće nam preostati ništa drugo do postaviti svoje uslove pod kojima ćemo ostati na toj mreži i pridružiti se muslimanskoj braći diljem svijeta koji odlaze.

Uslovi su slijedeći: hitan razgovor sa Cukenbergom i top menadžmentom Fejsbuka ukoliko postoji, Bošnjački lajkovi i komentari da se ne mogu hajdati, formiranje odbora za internacionalizaciju problema diskriminizacije Fejsbuk statusa Bošnjaka na drugim fan stranama, osnivanje narodnog odbora Bošnjaka na Fejsbuku koji bi se bavio provjerom realizacije dogovora, izdvajanje 1 centa po svakom bošnjačkom statusu koji bude hajdovan od strane pripadnika drugih fan grupa, smjena Chief Minority Executive-a Fejsbuka, a ukoliko isti ne postoji, zaposliti ga pa otpustiti, onemogućavanje uzgoja svinja na muslimanskim Farmville nalozima i na kraju šaljemo poruku Fejsbuku da se ne igra sa bošnjačkom fan grupom jer je to poigravanje sa sudbinom Fejsbuka. Fan page lako preraste u Fatva page.”

Muamer Zukorlić je poručio novopazarskim Bošnjacima koji se dodvoravaju vrhuški Fejsbuka da će ih snaći “hajdanje” na najvišem nivou i ako hajdanje pređe u hejt da će za to sami biti krivi.

Dalje čitanje o diskriminaciji fejsbuk statusa muslimana:
http://timesofindia.indiatimes.com/india/Over-25-million-Muslims-threaten-to-leave-Facebook-Report/articleshow/6177204.cms
http://www.politika.rs/rubrike/Politika/Muftija-obnavlja-ideju-partizanskog-pokreta.sr.html

  1. Mirko Kontić kaže:

    Ja ću da napustim Fejsbuk ako vi ne prestanete da pišete! :))
    Ceo dan mi je mrklo…i prosto me ništa ne može nasmejati i evo u sred svega toga, ovo i ja se nasmejem…hahahaha…nego šta mislite o budućnosti onog belog ferarija što ga država oduzima Karićima? Hoće li da završi kao plavi voz?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *