nazad na vrh

Mrkonjić ponudio da Džej Ziju asfaltira put do vile ako Ana Bekuta bude predgrupa Bijonse

U slučaju dueta Bijonse i Ane Bekute, Mrkonjić obećao asvaltiranje celog kvarta u kojem poznata pevačica živi

BEOGRAD/HOLIVUD, 12. april 2013, (Njuz) – Ministar saobraćaja Srbije Milutin Mrkonjić ponudio je mužu pevačice Bijonse Džej Ziju asfaltiranje pristupnih puteva do njihove vile u Holivudu ukoliko Ana Bekuta nastupi kao predgrupa na koncertu Bijonse u Areni, saznaje Njuz.

Mrkonjić je, kako saznajemo, spreman da srpske putare angažuje i na radovima oko staza u okviru okućnice poznatog bračnog para, a postoji mogućnost i da bude urađena specijalna asfaltna podloga na svim sportskim terenima koje Džej Zi i Bijonse posećuju.

– Ako bude postignut dogovor da Ana Bekuta sa Bijonse otpeva i jednu zajedničku pesmu, Milutin Mrkonjić će obezbediti asfaltiranje za celo naselje u kojem Džej Zi i Bijonse žive. Sve će, naravno, biti završeno pre roka, možda čak i pre kraja koncerta jer Mrkonjić želi da ostavi dobar utisak na goste iz Amerike – kaže izvor Njuza iz Mrkonjićevog kabineta.

Osim što će Džej Zi i Bijonse moći da se upoznaju sa stvaralaštvom Ane Bekute, u kabinetu smatraju da je ovo idealna prilika i da se Holivud upozna sa umećem srpskih putara.
– Srpski putari su već poznati u Evropi, a ukoliko se dobro pokažemo u Americi, u narednim godinama ćemo asfaltirati širom Beverli Hilsa. Možda jednog dana srpski putari, zahvaljujući Ani Bekuti i Milutinu Mrkonjiću, asfaltiraju i Bulevar zvezda. Zato se nadamo da će Mrkonjićev inovativni predlog biti prihvaćen u timu Džej Zija i Bijonse – poručili su iz Ministarstva saobraćaja.

Nenad Milosavljević