nazad na vrh

Mrkonjić ponudio da Džej Ziju asfaltira put do vile ako Ana Bekuta bude predgrupa Bijonse

U slučaju dueta Bijonse i Ane Bekute, Mrkonjić obećao asvaltiranje celog kvarta u kojem poznata pevačica živi

BEOGRAD/HOLIVUD, 12. april 2013, (Njuz) – Ministar saobraćaja Srbije Milutin Mrkonjić ponudio je mužu pevačice Bijonse Džej Ziju asfaltiranje pristupnih puteva do njihove vile u Holivudu ukoliko Ana Bekuta nastupi kao predgrupa na koncertu Bijonse u Areni, saznaje Njuz.

Mrkonjić je, kako saznajemo, spreman da srpske putare angažuje i na radovima oko staza u okviru okućnice poznatog bračnog para, a postoji mogućnost i da bude urađena specijalna asfaltna podloga na svim sportskim terenima koje Džej Zi i Bijonse posećuju.

– Ako bude postignut dogovor da Ana Bekuta sa Bijonse otpeva i jednu zajedničku pesmu, Milutin Mrkonjić će obezbediti asfaltiranje za celo naselje u kojem Džej Zi i Bijonse žive. Sve će, naravno, biti završeno pre roka, možda čak i pre kraja koncerta jer Mrkonjić želi da ostavi dobar utisak na goste iz Amerike – kaže izvor Njuza iz Mrkonjićevog kabineta.

Osim što će Džej Zi i Bijonse moći da se upoznaju sa stvaralaštvom Ane Bekute, u kabinetu smatraju da je ovo idealna prilika i da se Holivud upozna sa umećem srpskih putara.
– Srpski putari su već poznati u Evropi, a ukoliko se dobro pokažemo u Americi, u narednim godinama ćemo asfaltirati širom Beverli Hilsa. Možda jednog dana srpski putari, zahvaljujući Ani Bekuti i Milutinu Mrkonjiću, asfaltiraju i Bulevar zvezda. Zato se nadamo da će Mrkonjićev inovativni predlog biti prihvaćen u timu Džej Zija i Bijonse – poručili su iz Ministarstva saobraćaja.

Nenad Milosavljević

 1. Džej Zija i Bijonse se raduju.

 2. Koliko ste vi njuzovci ludi to je koma. Beketa i Mrkela haraju svetom!

 3. Sledeci korak je da Bijonse bude predgrupa Bijekuti Ani.
  Mrka ce tada asfaltirati sve brodske i vazdusne puteve izmedju SAD i Srbije.

 4. Kako mi javlja moj pomocnik iz senke, pomocnik Mirkovic bi trebao da postane menadzer za ciscenje snega i u Hollywoodu!

 5. Samo se vi sprdajte sa Mrkonjicem,ali covek zajedno sa ostalim dobrotvorima iz politike,polako al sigurno nama grade put ka nebu,da Srbski narod konacno ode svome domu.Zato i kasne ovozemaljski radovi.

  PS.a Bijonse ako zeli, mogu da joj budem predigra,predgrupa ne jer ne volim nastranosti!Radim iskljucivo solo!…osim ako ona nema neku drugaricu pa bas moram da krsim pravilo…ode ovaj komentar u pogresnom smeru…Mrkonjicu pomagaj da nadjem pravi put opet!

 6. namera Mrkina potpuno pozitivna je, znano je svuda da crnacki parovi bracni mnogi, puno dece imaju, i u neasvaltiranim oblastima zive i da asvaltiranje ljudka pomoc je…. recimo, asvaltiranje od bele kuce do Obaminog rodnog sela bi takodje pomoglo odnose Srbije i Amerike, te bi ovaj put bio kao pruzena ruka izmedju dva inace bratska naroda, Srba i Crnaca…

 7. Kakvi ste vi genijalci……… :)))))))

 8. Bijonse nije ni svesna koja joj je cast ukazana…Mrka i Ana su ovde velike zvezde a vlada ima veliki respekt prema njima.

 9. Ja predlazem da odmah napravimo poseban Fond za ovu genijalnu ideju i od svojih plata i penzija da izdvojimo koji dinarcic.Valja se uciniti ljudima iz sveta a i Mrki ce dobro doci.

 10. Ba na na na – Republika Banana…

 11. Autoru svaka cast na ideji… izmamio nam je osmeh. A, za pojedince koji su poverovali da je ovo tacno, no comment!!!

 12. Jay Z and Beyoncè like this.

 13. A realno, ovo je bio dobar komentar nekog lika na Blic.rs, a vi ste to (zlo)upotrebili kao vest :D

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix