nazad na vrh

Siniša Mali tvrdi da se zbog snega ne vidi da su ulice očišćene

RTS/Dnevnik2
Siniša Mali se žali da sneg onemogućava da se vide očišćene uliceFOTO: RTS/Dnevnik2

BEOGRAD, 4. januar 2016, (Njuz) – Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je danas da su sve ulice glavnog grada potpuno očišćene, ali da građani zbog snega to ne mogu da vide. Prema njegovim rečima više od 2.000 ljudi je u tri smene čistilo Beograd i rezultati njihovog rada bili bi daleko vidljiviji kada na ulicama ne bi bilo snega.

– Grad funkcioniše normalno, sve ulice su očišćene, samo su vremenski uslovi takvi da to ne može lepo da se vidi. Kada snega ne bude bilo svi će moći da se uvere da su ulice bile “crne”. Evo, javno pozivam sve one koji tvrde da ulice nisu očišćene da uklone sneg sa njih i videće da uopšte nisu u pravu – objasnio je gradonačelnik.

– Tačno je da je u pojedinim delovima grada bilo problema sa gradskim prevozom, ali to nije zbog toga što ulice nisu očišćene već zbog toga što je na njima bilo snega. Hteo bih samo da iskoristim priliku da upozorim građane da će im možda biti još teže da uoče koliko su ulice čiste pošto se u toku dana očekuju nove padavine– rekao je Mali.

Siniša Mali smatra da bi Beograđanima sneg na ulicama manje smetao kada bi tokom snežnih dana ostajali u svojim domovima.

– Kada ne bi izlazili iz stanova ne bi ni primećivali da u gradu postoje neki problemi – istakao je on.

Soko Sokolović