nazad na vrh

Vučić napisao 700 strana unutrašnjeg dijaloga

Vučić kaže da je reč o najvažnijem unutrašnjem dijalogu u novijoj istoriji Srbije

BEOGRAD, 2. avgust 2017, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je napisao 700 strana unutrašnjeg dijaloga o Kosovu. Vučić je istakao da je pisanje unutrašnjeg dijaloga preuzeo na sebe kako taj teret ne bismo ostavili potomcima jer bi to pokazalo našu neodgovornost.

– Noćima ne spavam jer pišem unutrašnji dijalog, ali nije mi teško i ne žalim se zbog toga jer to radim za moj narod i za moju zemlju. Napisao sam već 700 strana na karo papiru, napisaću sigurno barem još 300 jer je reč o najvažnijem unutrašnjem dijalogu u novijoj istoriji Srbije i veoma je važno da na pravi način obuhvatim svaki detalj i da se dotaknem svake teme – objasnio je Vučić u izjavi za Njuz.

– Verujem da sam pravi čovek za ovaj posao jer pisanje unutrašnjeg dijaloga zahteva glavu vruću od stalnog razmišljanja, srce koje je hladno na preterane emocije i ruke uprljane kompromisima. Moji prethodnici nisu imali ni snage, ni hrabrosti da se upuste u ovakav poduhvat. Najlakše je bilo čekati da to neko drugi uradi umesto njih i kritikovati. Ti stručnjaci čak ne bi mogli ni da prekucaju 700 strana unutrašnjeg dijaloga, a kamoli da ih noćima pišu– rekao je predsednik.

On je napomenuo da je pisanjem unutrašnjeg dijaloga o Kosovu ispunio sve svoje lične ambicije.

– Bio sam najmlađi poslanik, zatim najmlađi ministar i premijer, pa najmlađi predsednik, a sada sam i najmlađi pisac unutrašnjeg dijaloga – napomenuo je Vučić.

Soko Sokolović

 1. Sada kada je pri kraju sa Kosovom mogao bi da postavi osnovne teze unutarstomacnog dijaloga o Vojvodini.
  Umesto karo papira neka predje na medjuguznu hartiju-bolje upija svarene ostatke unutrasnjih misli, a i raspada se u vodi, prostoru i vremenu kao i Srbijica. Na kraju…ostaje samo da poslednji Srbin povuce rucicu wc kotlica.

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 2. Kada je poslednji put pisao nešto na 700 strana trebalo je da se izučava i traje 5 godina. Onda se okrenuo i krenuo u drugom pravcu, a ostavio druge da pronalaze šta je napisanim hteo da kaže. Da ne bide, daleko bilo, da i sad digne ruke od napisanog pa da opet ode u nekom drugom pravcu? Il mu oni koji ga kontrolišu ovaj put to neće dati!

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 3. I po prvi put u novijoj srbskoj istoriji, jedan unutrašnji dijalog će postati naučni rad. Šteta što nikad neće ugledati svetlost dana (bio bi dugo tema doktorata na Sega Mega Bleji), nego će ostati večito zarobljen u Vođinoj glavi…

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 4. Eee, ko zna koliko knjiga ovaj nije vratio u biblioteku…

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 5. Ja se jedino nadam da ce svi glumci (Canak, Ceda, Tadic, Seselj, itd) nauciti svoje uloge. Jedino se brinem za Babica – nadam se da mu nije napisao mnogo teske reci.

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 6. i postace najmladj, ujedno i najveci, izdajnik

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 7. Kada sam ja 2008. godine napisao Unutrasnji dijalog to je bilo na 950 strana, a to nije htela ni Perspektiva da objavi, sad 700 pa naslovna u Njuzu????!!!!

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 8. I posle skoro 2 veka od oslobodjenja od turaka Srbija je ponovo vazalna država.Seljaci čitluče na sopstvenoj zemlji,radnici kuluče po radnim logorima,placamo harač državi i MMF-u,kadija te tuži i onda ti sudi,deca nam beže u janičare preko granice.Posle petovekovnog ropstva uspeli smo da povratimo svoju teritoriju zato što nigde nismo potpisali da je nekome prepuštamo.Sad nek nam despot Vučić objasni pa makar i na 700 strana unutrašnjeg dijaloga ,zašto naše sveto Kosovo poklanjamo za članstvo u EU,jer da posle toga i cela EU bude naša,malo je.

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 9. Konacan odgovor srpskog birackog tela,nakon 25 godina sexpozea srpskog,bice Da,Da,Da…Aha,aha,aha!!!!

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 10. Diktatori iovako,ionako rade po unutrasnjem diktatu ..!!.Seriozna Srbija ulazi u cuvenu godinu raspleta??!!

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 11. Biće to mnogo bolje Konačno Rešenje Kosovskog problema od onog što je predlagao izdajnik i nemački špijun Đinđić, samo nekoliko dana pre nego što je smaknut. Sreća pa danas imamo ove istinske rodoljube na vlasti koji neće tek tako prodati Kosovo za neka prazna obećanja, samo da bi učvrstili poziciju svojih nesposobnih kadrova u državno-bezbednosnom-partijskom aparatu!

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 12. Od Gazimestana pa do Vucicevih dana,stojimo u mestu…?!Opc cvrc gewesen sein…!!Ssto bi rekao Konfucije,kontradiktorni zuti covek …Ovaj momak desno, odrazava stanje Nacije u ovom dijaloskom periodu,dok ostali statisti,sas slike odrazavaju zabrinutost Organa i Institucija …!!!

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 13. Koliko stranica bi napisalo 700 Vulina?

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 14. Већега ЛУДАКА нема ! Могу мислити на шта то мрсомудачко просеравање на 700 страна личи. Не препоручујем да се користи ни као тоалетни папир. Инфицирали би сте се опасним вирусом.

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 15. 700-ta strana Unutrašnjeg dijaloga,poslednja rečenica:” I ziveli su srećno do kraja života”.Vučić podiže glavu i pomisli:”Otisao sam previše u širinu,koju li sam ono bajku počeo da pišem???

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
  • Predlog da slika AV umesto na licnim kartama bude na toaletnim papirama.Nacionalni identitet i ponos gradjanina zagarantovan

   Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix