nazad na vrh

8 saveta Velje Ilića za borbu protiv poplava

velja ilic poplave

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
Tagovi: ,
 1. I najvazniji savet: izvedite Velikog Lidera na lice mesta da pruzi garantovana obecanja!

 2. Malo ste loše informisani, nakon što su čačanske službe pokazale zavidnu efikasnost izdavajući sve moguće dozvole, planove i odobrenja drugu ministru, on je promenio namenu izgrađene klinike u starački dom u vlasništvu njegove ćerke, a tu delatnost obavlja i trenutno.

  • Efikasnost službi je prikazana tako što je sve završeno za pola sata … jeste da je ceo objekat izgrađen bez ijedne dozvole, ali nadležne službe su uvidele genijalnost stvarno izrađenog objekta, pa su prilagodile sva potrebna dokumenta realnoj situaciji.

 3. -Smanjiti visinu bedema za 2 metra. Time ce se i nivo vode zniziti.
  -Umesto dzakova sa peskop na nasipe stavljati gajbe sa pivom. Kada se voda povuce pivo ce biti hladno.

 4. Da li je “pijanica” demunitiv od “pjandura”?

 5. Црни вељо, ово је листа контраиндикација у терапији канабисом ! Држ’ се лампека, роде !

 6. Sledeće godine, kada budu još veće štete od poplave jer se nasipi neće popravljati zbog toga što nam trebaju pare za izbore 2017. godine, treba dogovoriti sa Svetim Petrom da poplave počnu u tačno određeni dan pred izlazak na glasačka mesta. Automatski, izlaznost će biti slaba, a na izborna mesta će stići da glasaju samo oni u čamcima – aktivisti SNS-a. Izborna pobeda je SIGURNA.

 7. zabraniti uvoz sporeta, automobilskih guma …

 8. Naće njega Džo bagerista…sa ULTom

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix