njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

21. dec. 2017

Aca Lukas ne može da veruje da je jelka dobila više para od njega za doček

BEOGRAD, 21. decembar 2017, (Njuz) – Pevač Aca Lukas izrazio je razočarenje zbog informacije da je novogodišnja jelka za svoj nastup dobila čak 33.000 evra više od njega.

Lukas se obratio gradskim čelnicima apelujući na njih da koriguju cenu tako da ona bude pravedna za sve.

– Budimo realni, šta ta jelka stvarno radi? Samo stoji i svetli! Niti peva niti igra niti se uopšte pomera na stejdžu. Smatram da bi naši honorari trebalo da budu isti, pa čak i da možda moj bude 83.000, a njen 50.000. Spreman sam za te pare da se tokom koncerta u novogodišnjoj noći čak i okitim svetlećim lampicama i ukrasima ako treba – izjavio je Lukas.

Gradonačelnik Siniša Mali izjavio je da će gradska uprava razmotriti Lukasovu žalbu.

– Apel gospodina gospodina Lukasa razumemo donekle, ali ako uvažimo njegove želje, onda ćemo biti u problemu jer ćemo morati da otkažemo jelku. Trenutno pregovaramo sa pevačem da, u slučaju da mu platimo više, on preuzme i ulogu jelke. To znači da bi Lukas za Novu godinu pevao, a u narednih dvadesetak prazničnih dana morao bi da stoji okićen na Trgu republike – objasnio je Mali.

Nenad Milosavljević

Soko Sokolović

 1. Pekos kaže:

  Nije Mali jadnik kriv, toliko nila, pa ko ne bi pogrešio!

 2. Pekos kaže:

  Aca će se nekako snaći, ali kako Mali da plati komunalije i porez za stan-ove, ako ga deda Mraz ne časti?

 3. Ja sam kaže:

  Ee, nekada se za te pare moglo izgraditi 222 vuciceva kvadrata stana, a sada samo 166.

 4. Boxy kaže:

  Jedva čekam za dočok nove.Ja na Trgu,napolju minus 4 a na stejdžu Aca Džorďž Lukas sa isprepletenim vencom od crnog luka i šarenih svetlećih lampica na baterije,trči neumorno tamo – vamo kao Džeger a masa se njiše.Žao mi malo doduše Jelke novogodišnje…ipak su to gdine i gdine zajed dočeka po Trgovima..eno je sad sa strane pomalo tužna i bez radosnih lampica a eno i Žike pauka koji sve ovo gleda sa nekog balkona i njemu nešto sve tužno oko srca.Šta da se radi..aj pozdrav..jedva čekam 31/1 na Trgu..uz čaj i sendvič al ovog puta sa ruskom

 5. ZoinMihailo kaže:

  Jelka je dobila više od Ace Lukasa za Novu godinu, jer Aca Lukas zna Malog, a jelka zna malo većeg.

 6. zivorad stankovic kaže:

  Mozda je jelka posuta praskom!

  1. rvrichie kaže:

   Pa, šta?!? I Aca može biti posut praškom… :P

 7. scoby kaže:

  A kako tek pati fontana na Slaviji! Njen preskupi kardiovaskularni sistem (pojacan grejacima) nije izdrzao ni sudar sa kamionom (otkud kamion u kruznom toku?), i sad je sirota stavljena u stanje hibernacije. Probudice se jednog dana u buducnosti kad bude otkriven lek protiv unapredjenih seseljoida…

  1. Beogradski fantom kaže:

   Najbolje bi bilo okititi samog Malog, pa da svima ulepša Novu godinu. Tako bi i on čovek zaradio neku crkavicu, a i Lukas bi onda mogao lepo da se posveti svojoj sci-fi umetnosti. A mođe se napraviti i dobar slogan: U Novu godinu sa Malim! Ko zna, možda zatreba?

 8. voya montoya kaže:

  Takva je trzisna vrednost za camovinu…!!! Srpski ,Tompuson…???

 9. Алокин kaže:

  Ни Дом Сирочади просто не може да верује.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *