Predsednik Srbije je Frenka Andervuda sreo na ulici u Beogradu
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

08. okt. 2019

Aleksandar Vučić angažovao Frenka Andervuda kao savetnika

BEOGRAD, 9. oktobar 2019, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odlučio je da angažuje Frenka Andervuda kao političkog savetnika, a saradnja je dogovorena tokom Andervudovog boravka u Beogradu.

Angažman će trajati narednih pet godina, a Vučić očekuje da od Andervuda stekne brojna znanja i veštine koja će mu pomoći da unapredi svoju vladavinu.

– Predsednik Srbije ne želi da od Andervuda nauči kako da dođe na vlast, jer je to već uradio i dobro poznaje tu tematiku. On želi da nauči kako da se na vlasti održi, a tu Frenk Andervud ima veliko iskustvo od čak pet sezona u seriji “Haus of kards” – rekao je Njuzu izvor iz kabineta predsednika.

Predsednik je, kako saznajemo, Frenka Andervuda sreo tokom njegove posete Beogradu.

– Predsednik je, kao što inače radi svakog dana, izašao na terasu predsedništva kako bi mahao slučajnim prolaznicima. U jednom trenutku ugledao je Andervuda na ulici i brzo sišao kako bi upoznao svog idola. Kratko su proćaskali i napravili selfi, a onda ga je predsednik pozvao u predsedništvo kako bi popričali o saradnji. Andervud je u početku odbijao tu mogućnost, čak je tvrdio i da on u stvari nije Andervud, ali predsednik Vučić je ostao uporan, pa je saradnja na kraju ipak dogovorena – ispričao nam je sagovornik iz predsedništva.

Kako saznajemo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić već je poslušao prvi savet Frenka Andervuda. On je, naime, kupio, mašinu za veslanje, na kojoj će vežbati u predsedništvu kada bude pod stresom i kada bude trebalo da donese neku važnu odluku.

Nenad Milosavljević

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *