nazad na vrh

Aleksandar Vučić angažovao Frenka Andervuda kao savetnika

Netflix
Predsednik Srbije je Frenka Andervuda sreo na ulici u BeograduFOTO: Netflix

BEOGRAD, 9. oktobar 2019, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odlučio je da angažuje Frenka Andervuda kao političkog savetnika, a saradnja je dogovorena tokom Andervudovog boravka u Beogradu.

Angažman će trajati narednih pet godina, a Vučić očekuje da od Andervuda stekne brojna znanja i veštine koja će mu pomoći da unapredi svoju vladavinu.

– Predsednik Srbije ne želi da od Andervuda nauči kako da dođe na vlast, jer je to već uradio i dobro poznaje tu tematiku. On želi da nauči kako da se na vlasti održi, a tu Frenk Andervud ima veliko iskustvo od čak pet sezona u seriji “Haus of kards” – rekao je Njuzu izvor iz kabineta predsednika.

Predsednik je, kako saznajemo, Frenka Andervuda sreo tokom njegove posete Beogradu.

– Predsednik je, kao što inače radi svakog dana, izašao na terasu predsedništva kako bi mahao slučajnim prolaznicima. U jednom trenutku ugledao je Andervuda na ulici i brzo sišao kako bi upoznao svog idola. Kratko su proćaskali i napravili selfi, a onda ga je predsednik pozvao u predsedništvo kako bi popričali o saradnji. Andervud je u početku odbijao tu mogućnost, čak je tvrdio i da on u stvari nije Andervud, ali predsednik Vučić je ostao uporan, pa je saradnja na kraju ipak dogovorena – ispričao nam je sagovornik iz predsedništva.

Kako saznajemo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić već je poslušao prvi savet Frenka Andervuda. On je, naime, kupio, mašinu za veslanje, na kojoj će vežbati u predsedništvu kada bude pod stresom i kada bude trebalo da donese neku važnu odluku.

Nenad Milosavljević

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix