njuz-autor

AUTOR: urednistvo

09. nov. 2013

Aleksandar Vulin počeo da troši više od dve litre Perwoll Black Magica dnevno

BEOGRAD, 9. novembar 2013, (Njuz) – Ministar bez portfelja, a zadužen za Kosovo i Metohiju, Aleksandar Vulin tražio je da deo njegovih svakodnevnih troškova pređe na državni budžet, objašnjavajući da je njegova potrošačka korpa sada postala teža.

-Gospodo narodni poslanici, šta vi mislite koliko održavanje crne uniforme i garderobe košta? Pa ja trošim više od dve litre Perwoll Black Magica dnevno! – izjavio je Vulin u obraćanju Narodnoj skupštini, gde se i požalio da mu dve veš mašine rade po 25h na dan.

-Javni nastupi, pre svega sada pred izbore na Kosovu i Metohiji, zahtevaju potpunu crninu. Moja pojava mora oslikavati da je situacija toliko crna da crnja ne može biti. – dodao je ministar uz napomenu da se ne sme dozvoliti da se crna boja iz košulja izbriše kao što neki žele da brišu granice Srbije.

– Ja sam, gospodo narodni poslanici, tri dana puzao do Kosova. Prljao se. A za koga? Za Srbiju, i za srpske građane sa severa pokrajine. To pranje, to moramo svi da platimo. – izjavio je Vulin.

Kasnije, ministar Vulin je odbio da izađe pred novinare u odeći koja je vidno posivela, samo je u prolazu dobacio da nije ni čudo da su ga svi videli tj. da nije uspeo bez potpuno crne odeće “stići i uteći i na strašnom mestu postojati”.

Iz kompanije koja proizvodi Perwoll Black Magic poslat je dopis u kojem oni objašnjavaju da su u poslednje vreme imali nagli skok prodaje svog najpopularnijeg proizvoda, i da će u čast najvećeg potrošača na tržište izbaciti novi koncentrovani proizvod koji će se zvati PerVulin Black Magic.

Marko Marjanović

 1. celtic kaže:

  A hoće li za Čedu napraviti White Edition?

 2. Ja ja ja kaže:

  Ima finu facu za igrane filmove. Ili neki horor gde ga u prvim minutima pojede nepoznato cudoviste, ili za Sci-fi kanal u B filmovima posle unistenja zemlje… :)

  1. aleksandar kaže:

   lepotan iz loh nesa… mogao bi da reklamira kafu…

 3. Zoran Mitrovic kaže:

  Ne postoji u citavom svetu tolika kolicina Perwoll black magic -a koja bi mogla da opere vulinov “black magic” period kada je bio u “Julu” i propagirao nesto sasvim drugo nego ovih dana. Tu je i Venish nemocan.

 4. Stef kaže:

  Suze mi potekose, popadase po tastaturi. :D

 5. petar D kaže:

  Ali sto zna da bleji ovaj Vulin-kao crna ovca odbacena od stada ! Nj. problem je sto jos niko nije uspeo da obeli crnu ovcu . Malo ga posavetovase Vuci , Daci i Taci pa se malo okrecio ali to ce prva kisa da opere.

 6. Nemojte tako kaže:

  čovek je u koroti, umrla mu baba-strina.

  1. Ime (obavezno) kaže:

   Ma sta “nemojte” ;) !

   Negro, jel on to zaboravio sebe da izvadi iz masine?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *