njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

04. maj. 2013

Aleksandar Vulin viđen kako ispisuje grafit “Vulin car”

Vulin proteklih dana lepio svoje plakate po gradu

BEOGRAD, 4. maj 2013, (Njuz) – Bivši direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Aleksandar Vulin viđen je sinoć oko 23 časa kako u Bulevaru revolucije ispisuje grafit “Vulin car”, saznaje Njuz.

Prema rečima očevidaca, Vulin je zaustavio automobil u desnoj traci, izašao iz vozila na kojem je upalio četiri žmigavca, na brzinu ispisao grafit, da bi se potom uputio se u smeru Cvetkove pijace.

– Već neko vreme viđam po gradu plakate na kojima je Vulin, kao i pojedine grafite u kojima se veliča, i nedeljama se pitam ko je toliko dokon da se time bavi – izjavio je Slavko Bakić, koji je šetao psa kada je Vulin istrčao iz automobila sa auto lakom u ruci.

Poznati reditelj i stručnjak za grafite Gorčin Stojanović kaže da je u pitanju potpuno očekivana reakcija.

– Teško da postoji osoba koja se, nakon vesti da je Vulin podneo ostavku na mestu direktora Kancelarije za Kosovo, nije pitala čime će se on sada baviti u životu – smatra Stojanović – Sada kada smo dobili odgovor na pitanje čime se bavio proteklih dana, možemo samo da konstatujemo da to ima više smisla od svega što nam je palo na pamet.

Marko Dražić

INSPIRACIJA: The Onion

 1. Facko Acković kaže:

  Vulin je Man in Black.

  1. Milos kaže:

   Vendeta :D

 2. Pera Detlić kaže:

  Kako se poznati reditelj Gorčin nije setio da je pre svega toga Aca car imao i zapaženu ulogu u filmu ”Ispod Mire sto djavola vire”, gde je glumio tih 100 djavola

 3. begunac kaže:

  bravo – hvala

 4. scoby kaže:

  A mozda ce Yulin Car na zimu (ponovo) izmisliti toplu vodu?

 5. u se i u svoje kljuse kaže:

  Najgore je to što je ovo sasvim moguće… :-/

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *