njuz-autor

AUTOR: urednistvo

23. aug. 2010

Anđelina Žoli usvaja siročiće filmske industrije iz cele ex-Yu

Anđelina proširuje porodicu filmskim radnicima iz ex YU

BEOGRAD, SARAJEVO, MONTENEGRO, BRIJUNI 23.Avgust (Njuz) – Svetski poznata glumica Anđelina Žoli, koja je i ambasador UNHCR-a, u dogovoru sa suprugom Bredom rešila je da proširi svoju porodicu prinovama iz filmske industrije bivše Jugoslavije.

– Rade je lepo vaspitano i talentovano dete i imaće glavnu ulogu u našoj maloj porodici. Filip Gajić je uslovio da ako hoću njega moram i Lukreciju da uzmem i to je ok. Što nas je više to je veselije – nasmejala se Anđelina.

Ova porodica je živela rasuta po zemljama bivše Jugoslavije bez nege i staranja od kako su napušteni. Anđelina ih je zamalo posetila u sirotištu, što je bilo dovoljno da podlegne njihovom šarmu i modernim izvedbama Šekspira. Prvo što je rekla kada je videla malog Radeta je “tako je sladak kao kralj Lir”.

Potresena onim što je videla na turneji po zemljama jugosfere, gospođa Žoli je rešila da pomogne koliko može tako što će direktno usvojiti celu porodicu Šerbedžija, a trenutno je u toku kasting i za uloge ostale rodbine.

Lepa glumica je iskoristila priliku da preko Njuz.net uputi i specifičan poziv.

Mirjana Joković konačno sigurna u toplom domu Pit-Žoli?

– Tražim Miru Joković, nju bih naročito želela da usvojim. Ona je toliko propatila u filmskoj industriji, toliko puta bila tučena i silovana da imam potrebu da joj pružim topao dom i ulogu u “Kick Ass 2” gde bi ona, za promenu, tukla i silovala. Ako je neko primeti neka joj pomogne da nekako uđe u prvu američku ambasadu, u sklonište za silovane uloge i ja ću je preuzeti odande. Znam da ne mogu da joj nadoknadim ono što je izgubila, ali nadam se da ćemo moći da joj vratimo barem osmeh na lice. Na svakom rođendanu naše dece prisutan je super klovn.

Zvezda filmova “Salt” i “Girl Interrupted” je već ranije pokušavala da usvoji nekoga sa ovih prostora ali su joj komplikovane procedure i nevaljalost dečaka sa kojim je stupila u kontakt poremetili planove. – To je sada iza mene. Nadam se da će Željko naći porodicu koja će ga voleti takvog kakav je i negovati njegove vrline. Ali, ja se sada okrećem drugoj deci koja će znati da cene žrtvu koju Bred i ja činimo za njih – sa suzama u očima potsetila se Anđa nemile epizode.

Usvajanje filmske dece sa ovih prostora nije prošlo bez otpora u kuloarima domaćih sirotišta. Tako je Emir Kusturica, nadzornik sirotišta “Mokra gora” izjavio da su “rođendani sa klovnom izraz nemoći zapada da se suoči sa realnošću pravog života koji ja stalno potenciram u svojim ostvarenjima. Makar da klovn leti iznad žurke, nego ni to. Anđelina nek usvaja po Hrvatskoj i Bosni koliko hoće, u Srbiji ja nadgledam siročiće. Ko hoće Depa, Neleta i Džarmuša za burazera, nek dođe kod nas”.

Anđelina Žoli je do sada usvojila troje dece a kroz program UNHCR-a je pomogla siročićima i siromašnoj deci širom sveta.

Dejan Nikolić

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *