Proces sređivanja jedne rupe
njuz-autor

AUTOR: Miroslav Vujovic

17. nov. 2016

Beograd angažovao dizajnera da sređuje udarne rupe u Fotošopu

BEOGRAD, 17. novembar 2016, (Njuz) – Gradska vlast u Beogradu zaposlila je dizajnera Nikolu Vučićevića da sredi sve rupe na gradskim ulicama, saznaje Njuz.

Gradonačenik Beograda Siniša Mali izjavio je kako je za taj poduhvat grad izdvojio sredstva za kupovinu najnovijeg softvera Photoshop CC2016.

– Cena legalnog Fotošopa nije mala, ali mi smo rešili da učinimo sve što je moguće kako bismo jednom za svagda rešili problem udarnih rupa po gradskim kolovozima. Dizajnera smo zaposlili na određeno, i radiće sve dok ne prekrije svaku rupu lejerima u boji asfalta kako se one ne bi videle. Pored kolovoza, imaće zadatak da sredi i oronule fasade, đubre koje je bačeno po ulicama i izgažene zelene površine – objasnio je Siniša Mali i dodao kako je rad u Fotošopu daleko ekonomičniji po Beograd i njegove građane od izvođenja svih onih kamiončina i radnika na ulice samo zbog asfaltiranja.

Dizajner Nikola Vučićević kaže da će mu trebati nekoliko dana da dokumentuje sve rupe, prebaci fotografije u kompjuter i onda mic po mic “ispegla” sve to u Fotošopu.

– Za popunjavanje rupa koristiću pečat za kloniranje, maske za selekciju, kao i brush tool za farbanje, ali i eraser tool kako bih izbrisao suvišne stvari. Saznanje da će Beograd uskoro dobiti ulice sa ravnim asfaltom, poput piste, čini me ispunjenim i srećnim, i velika mi je čast što radim jednu tako veliku stvar za moj grad i moje sugrađane – rekao je ovaj ekspert za uređivanje gradova.

Kako Njuz saznaje, i Vlada Srbije se zainteresovala za usluge ovog vrsnog dizajnera i već planira da ga angažuje za sređivanje praznih novčanika građanja, za brisanje protestanata koji se bune zbog Beograda na vodi, kao i za ulazak Srbije u Evropsku uniju, ubacivanjem naše zastave na jarbol u Briselu.

Miroslav Vujović

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  I taman kad sve završe što su gradska i republička vlada odredile za fotošop, stižu na red ograde i rupe na novootvorenim autoputevima, pa uklanjanje nelegalnih objekata pored Save i Novom Pazaru…. Mislim da fotošop nema server dovoljnog kapaciteta da zadovolji sve potrebe. Jel cela Srbija u interpretaciji veikog vodje, je jedan fotošop, koji pokriva tužnu realnost!

 2. haha kaže:

  A kad to zavrsi, mogao bi da nastavi sa fotoshopiranjem beograda na vodi i metroa.

 3. Ariela kaže:

  E bravo bravo…aj pitajte ga jel bi mogao da ubaci negde sa strane Ikeu I Lidl…ko da ceka da se to otvori…radujem se unapred lepim slicicama…I jos nesto…sad cu moci da kazem ponosno da je ime Beograd opravdano…jeste beo..doduse na slici al niko nije savrsen…zar ne?

  1. peric kaže:

   Ne moraju da rade IKEA-u, lidl i privatni BnV… to ce stavrno da se izgradi. Problem je sto cemo mi posle moliti boga da to ukloni u svom Photoshopu.

 4. Ja sam kaže:

  A Velike rupe u mozgu mali fotosopuje fotokopiranim doktoratom.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *