nazad na vrh

Beogradski vozači prijavljuju da se oko rupa pojavljuju ulice

Zabrinuti vozači prijavljuju čudno ponašanje automobila dok prelaze preko mesta gde su nekada bile rupe

BEOGRAD, 6. februar 2019, (Njuz) – Vozači u Beogradu počeli su da primećuju kako se u glavnom gradu oko pojedinih udarnih rupa pojavljuju ulice.

Na hiljade zabrinutih vozača od jutros zove policiju i prijavljuje kako se njihovi automobili čudno ponašaju dok prelaze preko mesta gde su nekada bile rupe.

– Kao i svakog dana, vozio sam se od Zvezdare, gde živim, ka svom poslu na Vračaru i zaobilazio sam u slalomima sve rupe na koje sam naišao. Međutim, u jednoj od ulica u kojoj sam redovno odvaljivao amortizere, primetio sam da se moj auto čudno ponaša. Nestali su zvuci drmusanja auta, udaranja točkova o dno rupe, a volan nisam morao čvrsto da pridržavam. Zamalo da izgubim kontrolu nad vozilom jer je sve delovalo drugačije – kaže za Njuz vozač koji je želeo da ostane anoniman – Pokrenuću tužbu protiv gradskih vlasti jer me nisu upozorile da mogu naići na ulicu umesto rupa na koje je navikao moj automobil – dodaje on.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izvinio se svim vozačima u Beogradu zbog pojave ulica u pojedinim delovima grada.

– Kao i uvek nakon topljenja snega, na gradskim ulicama pojavljuju se rupe. Saniranje udarnih rupa u pojedinim delovima grada izazvalo je opravdani revolt kod mnogih vozača nenaviknutih na ravan asfalt. Pokrenuli smo istragu o tome ko je krpio rupe i prve informacije upućuju na iste vandale koji su rušili novogodišnju rasvetu po Tašmajdanu, a ima i indicija da iza svega stoje Đilas i Jeremić – rekao je Vesić.

Kako saznajemo, nakon što su saznali za ovaj problem, mnogi vozači jutros su do posla krenuli autobusima gradskog saobraćaja u kojima se, kako kažu, osećaju sigurno jer se “sve drmusa, gužve su i mogu unapred da planiraju kašnjenje na posao”.

Miroslav Vujović

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
Tagovi: , , ,
  1. Ja video kako DJilas krampom kopa a Jeremic lopatom razbacuje!

  2. Krenula akcija- “Biramo ulicu sa najlepsim rupama”

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix