Zabrinuti vozači prijavljuju čudno ponašanje automobila dok prelaze preko mesta gde su nekada bile rupe
njuz-autor

AUTOR: Miroslav Vujovic

06. feb. 2019

Beogradski vozači prijavljuju da se oko rupa pojavljuju ulice

BEOGRAD, 6. februar 2019, (Njuz) – Vozači u Beogradu počeli su da primećuju kako se u glavnom gradu oko pojedinih udarnih rupa pojavljuju ulice.

Na hiljade zabrinutih vozača od jutros zove policiju i prijavljuje kako se njihovi automobili čudno ponašaju dok prelaze preko mesta gde su nekada bile rupe.

– Kao i svakog dana, vozio sam se od Zvezdare, gde živim, ka svom poslu na Vračaru i zaobilazio sam u slalomima sve rupe na koje sam naišao. Međutim, u jednoj od ulica u kojoj sam redovno odvaljivao amortizere, primetio sam da se moj auto čudno ponaša. Nestali su zvuci drmusanja auta, udaranja točkova o dno rupe, a volan nisam morao čvrsto da pridržavam. Zamalo da izgubim kontrolu nad vozilom jer je sve delovalo drugačije – kaže za Njuz vozač koji je želeo da ostane anoniman – Pokrenuću tužbu protiv gradskih vlasti jer me nisu upozorile da mogu naići na ulicu umesto rupa na koje je navikao moj automobil – dodaje on.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izvinio se svim vozačima u Beogradu zbog pojave ulica u pojedinim delovima grada.

– Kao i uvek nakon topljenja snega, na gradskim ulicama pojavljuju se rupe. Saniranje udarnih rupa u pojedinim delovima grada izazvalo je opravdani revolt kod mnogih vozača nenaviknutih na ravan asfalt. Pokrenuli smo istragu o tome ko je krpio rupe i prve informacije upućuju na iste vandale koji su rušili novogodišnju rasvetu po Tašmajdanu, a ima i indicija da iza svega stoje Đilas i Jeremić – rekao je Vesić.

Kako saznajemo, nakon što su saznali za ovaj problem, mnogi vozači jutros su do posla krenuli autobusima gradskog saobraćaja u kojima se, kako kažu, osećaju sigurno jer se “sve drmusa, gužve su i mogu unapred da planiraju kašnjenje na posao”.

Miroslav Vujović

  1. Djura kaže:

    Ja video kako DJilas krampom kopa a Jeremic lopatom razbacuje!

  2. frka kaže:

    Krenula akcija- “Biramo ulicu sa najlepsim rupama”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *