njuz-autor

AUTOR: urednistvo

02. jan. 2013

Bilder nabacio masu zahvaljujući neredovnom seksu

Odsustvo seksa je najefikasniji način za sticanje mase

VALJEVO, 02. januar 2013, (Njuz) – Jovan Matić, mladi bodibilder iz Valjeva,  došao je do revolucionarnog otkrića da je nedostatak seksa neophodan uslov za rast mišićne mase, o čemu prethodnih dana bruje bodibilding krugovi širom sveta.

Jovan je, naime, mesecima vredno trenirao, dostigao lepu definiciju svoje muskulature ali nikako nije uspevao da poveća svoju masu. Samo zahvaljujući činjenici da ga je ostavila dugogodišnja devojka, on je otkrio da je nedostatak seksa ključ uspeha u ovom sportu.

– Mesecima sam vežbao, vodio sam računa o ishrani, striktno poštovao program vežbanja, ali masa prosto nije rasla. Razgovarao sam iskusnijim kolegama ali sam dobijao neodređene odgovore. Srećom, tada me ostavila dugogodišnja devojka i sve se promenilo. Već posle dve nedelje primetio sam boljitak, mišići su postajali sve veći i veći i očekujem da ću uskoro dostići željenu masu – rekao je mladi sportista za Njuz.

Jovan je uporedio svoje otkriće sa svojim kolegama i shvatio da većina onih koji imaju zadvoljavajuću masu takođe nemaju devojke. On je pozvao početnike u ovom sportu da se što pre odreknu seksa i obećao da apsolutno neće biti razočarani rezultatima.

Bojan Savić

 1. Kick-Ass kaže:

  Eto i ja sam nedavno raskinuo s devojkom. Nadam se da ću uskoro videti rezultate što se mase tiče. A i neću više morati da je slušam kako nije potrebno da se dodatno bildujem.

  1. Sir Castic kaže:

   Pogotovu masa desanke :)

 2. Ja sam kaže:

  Bas svi misici?

 3. Tagore kaže:

  Imati veće oči od trbuha? (Verodostojna antologija.)

  Nezadovoljan ženom koja mu redovno ponavlja ”have my period, please wait next year”, teksaški bodybuilder se razvodi i odlazi u Meksiko da nađe neku mlađu koja ne ponavlja iste reči, a priče se da su Meksikanke i Nikaragvajanke vatra…

  I tako Teksašanin Johnny iz Dallas–Fort Worth-a stiže u Acapulco i u tami noćnoga bara (sa sobicama na spratu) nađe Robertu, koja nikada nema “her period”, i malo dana se oženi.

  Ali u Americi pri razvodu postoje dve presude, javno i civilno tužilištvo dva puta sudi, pa na drugom civilnom suđenju ”razvedena” zahteva polovinu imovine, i ”novodošla” Roberta iz Meksika potajno ubija bivšu suprugu.
  I američki FBI prošunja malo po pistama Akapulka i ustanovi da se ”noćna ptica” Roberta, koja nikada nema “her period”, zove ROBERTO.

 4. Shumsky kaže:

  yebao ne yebao qrcu vreme prolazi.
  …..a ni masa nije večna…

 5. Tagore kaže:

  Ma laže vas ovaj autor teksta; u ujedinjenoj Srbiji gejeva i orangutana nema!
  Eno, na proslavi vatikanske nove godine nekolicina njih su dokazali da su pravi Srbi:
  jedan je sekirom o'ladio majku, drugi se nožem branio na trgu Republike, treći je u podzemnom parkingu uspešno savladao i silovao samo jednu devojku…

 6. Shumsky kaže:

  e bre, setih se!!!

  znate za onu izreku

  “PUKO SAM OD NEYEBICE”

  jbm ti trunje, pa istinita je!!!

 7. toda kaže:

  Izvinite na indiskreciji, ali nekad je bolje ne napisati ništa, nego napisati nešto ovako neinteresantno. Podseća na skribomaniju.

 8. Euklid kaže:

  Istina je ovo sve! Tacno znam jednog koji i na kafu sa torbom za vedzbanje ide. Ime mu je Johnny.

 9. Sumadinac kaže:

  A kasnije mu je ortak u teretani sapnuo da analni seks ubrzava nabacivanje mase duplo.
  Tako je na kraju skontao da su teretane krcate gejevima pa je presao na natural look.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *