nazad na vrh

Bilder poneo na more ogledalo iz teretane jer u njemu najbolje izgleda

Pixabay
Bilder na plaži ogledalo koristi i za vežbanje, ne samo za ogledanjeFOTO: Pixabay

BEOGRAD/PARALIJA, 6. jul 2017, (Njuz) – Miloš Filipović (25), bodibilder iz Beograda, postao je prava atrakcija u grčkom letovalištu Paralija jer je na letovanje poneo ogledalo iz teretane, pošto u njemu “izgleda najbolje”.

Filipović je ogledalo transportovao ne samo do apartmana u kojem je odseo, već ga svakog dana nosi i na plažu na kojoj se kupa.

– Svako jutro dođe na plažu vukući gomilu stvari. Najpre rasprostre peškir, onda iz ranca izvadi šejker sa proteinom i fitnes časopis, a na kraju nekoliko metara ispred ležaljke postavi ogromno ogledalo pred kojim tokom ostatka dana stalno pozira – rekli su nam pojedini srpski turisti sa pomenute plaže.

Filipović, sa druge strane, navodi da ne razume čemu iščuđavanje.

– Svako od nas ima neko ogledalo u kojem baš dobro izgleda. Moje ogledalo kod kuće u kupatilu širi odraz, a ono u predsoblju ga sužava. Ovo ogledalo iz teretane malo širi, ali ne tako da to bude smešno nego baš onako kako treba i kako bih ja voleo da izgledam za par godina – objasnio je mladić reporteru Njuza.

Na pitanje da li je imao problema sa osobljem teretane kada im je rekao da želi da ponese njihovo ogledalo na more, on kaže da im se to  baš i nije dopalo, ali da “nisu želeli da izgube mušteriju koja mesečno na suplemente kod njih potroši bar 100 evra“.

– Osim toga, ispostavilo se da pomoću ogledala mogu i da vežbam. Svakog jutra pomoću njega ovde na plaži odradim bar četiri serije militari presa i još četiri serije pregiba za bicepse – naveo je ovaj dovitljivi bilder na kraju.

Nenad Milosavljević

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Neke nase uvazene pevaljke na letovanje vode svoje licne paparace da ih ,,love” kada su same u bazenu, na plazi, kupatilu, ispod kreveta, u frizideru…

  2. Vi ste posustali vise od mene!

  3. Sta ide na GO…??Ne ocekuje angazman od paralelnih botovskih agencija,poznatih MUPu…Da li prate dogadjaje u Hamburgu…!!!

  4. Zaboravili ste da spomenete obavezni iphone sa fotkanje u takvim ogledalima.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix