Bilder na plaži ogledalo koristi i za vežbanje, ne samo za ogledanje
njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

06. jul. 2017

Bilder poneo na more ogledalo iz teretane jer u njemu najbolje izgleda

BEOGRAD/PARALIJA, 6. jul 2017, (Njuz) – Miloš Filipović (25), bodibilder iz Beograda, postao je prava atrakcija u grčkom letovalištu Paralija jer je na letovanje poneo ogledalo iz teretane, pošto u njemu “izgleda najbolje”.

Filipović je ogledalo transportovao ne samo do apartmana u kojem je odseo, već ga svakog dana nosi i na plažu na kojoj se kupa.

– Svako jutro dođe na plažu vukući gomilu stvari. Najpre rasprostre peškir, onda iz ranca izvadi šejker sa proteinom i fitnes časopis, a na kraju nekoliko metara ispred ležaljke postavi ogromno ogledalo pred kojim tokom ostatka dana stalno pozira – rekli su nam pojedini srpski turisti sa pomenute plaže.

Filipović, sa druge strane, navodi da ne razume čemu iščuđavanje.

– Svako od nas ima neko ogledalo u kojem baš dobro izgleda. Moje ogledalo kod kuće u kupatilu širi odraz, a ono u predsoblju ga sužava. Ovo ogledalo iz teretane malo širi, ali ne tako da to bude smešno nego baš onako kako treba i kako bih ja voleo da izgledam za par godina – objasnio je mladić reporteru Njuza.

Na pitanje da li je imao problema sa osobljem teretane kada im je rekao da želi da ponese njihovo ogledalo na more, on kaže da im se to  baš i nije dopalo, ali da „nisu želeli da izgube mušteriju koja mesečno na suplemente kod njih potroši bar 100 evra“.

– Osim toga, ispostavilo se da pomoću ogledala mogu i da vežbam. Svakog jutra pomoću njega ovde na plaži odradim bar četiri serije militari presa i još četiri serije pregiba za bicepse – naveo je ovaj dovitljivi bilder na kraju.

Nenad Milosavljević

 1. Ja sam kaže:

  Neke nase uvazene pevaljke na letovanje vode svoje licne paparace da ih ,,love” kada su same u bazenu, na plazi, kupatilu, ispod kreveta, u frizideru…

 2. zivorad stankovic kaže:

  Vi ste posustali vise od mene!

 3. voya montoya kaže:

  Sta ide na GO…??Ne ocekuje angazman od paralelnih botovskih agencija,poznatih MUPu…Da li prate dogadjaje u Hamburgu…!!!

 4. Perica kaže:

  Zaboravili ste da spomenete obavezni iphone sa fotkanje u takvim ogledalima.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *