nazad na vrh

Bogataš konačno našao devojku koja će ga voleti zbog para

Momak je godinama slušao priče devojaka da su sa njim samo zbog njegovih ljudskih kvaliteta i izgleda

BEOGRAD, 14. novembar 2013, (Njuz) – Lazar Tarabić, milioner koji se nedavno iz Novog Sada preselio u Beograd, posle dugo vremena konačno je našao devojku i prijatelje koji će ga voleti isključivo zbog njegovih para.

On se nada da će zauvek ostati tako, jer, kako navodi, bilo mu je teško da pronađe prijatelje i devojku koji će biti uz njega zbog interesa.

– Muka mi je od devojaka i prijatelja koji su mi poslednjih godina govorili da su u mom društvu samo zato što sam prijatan i zabavan. Da sam to želeo, ne bih ceo život posvetio svom bogaćenju – kaže ovaj milioner, koji dodaje da je dolazak u Beograd pun pogodak, jer je “u većem gradu veća šansa da nađe sponzoruše“.

– Malo ljudi zna kolika je agonija imati besna kola, jahtu, nekretnine po celoj Evropi i godinama slušati devojke koje pričaju da su sa mnom jer sam duhovit, lepo izgledam, što sam visok i imam plave oči – otkriva Lazar.

– U Beogradu sam bio u raznim klubovima, gde su mi dozvolili da svima plaćam piće. Stekao sam na desetine prijatelja, a bolje da ne spominjem koliko sam devojaka upoznao koje ne kriju da me žele samo zbog mojih para i moći – kaže Lazar.

Ivan Dabetić

 1. Наслов треба да гласи ” Bogataš konačno našao devojku koja će ga beskonačno voleti zbog para”

 2. Jeste, sad ispade da su u Neogradu svesami materijalisti a u Novom Sadu cene duhovne i fizicke vrednosti???!!!! Ma dajte, molim vas… Vecito Beogradjani svima i za sve krivi!
  Pravda za beogradjanke!!!

 3. Ja nemam ni besna kola ni jahtu a od nekretnina imam samo bolesnu babu, uz to sam i celav i mator, o bogatstvu mogu samo da sanjam ali mi stvarno nije jasno zasto i ja ne mogu da nadjem neku devojku kao ovaj bogatas?

 4. Otkriveno značenje proročanstva Tarabića!!!!

 5. I opet ce svi k'o papagaji, “sve pare idu za Beograd” a nisu znali da ispostuju Tarabica.

  Beogradjani pravo u NS da tesimo novosaDZanke.

 6. Istina je potpuno drugacija!
  Beogradzanke vole i nas sarmantne, pametne, lepe, zgodne, pa cak i procelave… Kod zena uvek igraju emocije i ljubav pre para…

  Sacu dodzem, zove me privatno obezbedzenje oce ovi indianci kljunovi da mi nose porsea a pesackog… Cek sacu… Alo bre! Sacu vam zovem nacelnika indianci aloo!!!

 7. Naravucenije:
  Ako je frajer dobar, nema veze koje je boje njegov Porsche.

 8. Divna ljubavna prica. Opet se pokazuje da nije sve u fizickom izgledu.

 9. a di su nasi novci?

 10. Taman Ivan Dabetić

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix