njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

18. maj. 2016

Bošku Obradoviću zafalio jedan glas da podrži Paradu ponosa

ČAČAK, 18. maj 2016, (Njuz) – Predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović kaže da je bio vrlo blizu odluke da podrži Paradu ponosa, ali da mu je na kraju zafalio samo jedan glas da to i učini.

Pripadnici LGBT populacije su, prethodno, najavili paradu za septembar i pozvali Obradovića da im se pridruži u borbi za njihova prava.

– Poštujem pravo svakoga da se bori za naša prava i zato smo dali smo punu podršku aktivistima LGBT organizacija tokom borbe protiv izbornih manipulacija koje su Dveri umalo ostavile ispod cenzusa – rekao je Obradović.

– Iako su vrednosti koje propagiraju potpuno suprotne mojim uverenjima bio sam spreman da pružim podršku njihovoj borbi za ravnopravnost, ali mi je, posle prebrojavanja, zafalio jedan glas za to. Nažalost, situacija je takva kakva jeste i tu ne može ništa da se promeni – zaključio je on.

Predsednik Dveri kaže da je ovo verovatno jedinstven slučaj u istoriji Srbije i najavljuje razgovore sa drugim opozicionim liderima ovim povodom.

– Mislim da nikad do sada nekom političaru nije zafalio samo jedan glas kako bi podržao neku inicijativu, ali vidite da se to baš meni desilo. Razgovaraću sa ostalim opozicionim strankama i pozvati ih da ne organizuju proteste ovim povodom i ne tragaju za tim izgubljenim glasom. Uostalom, šta jedan glas, pa bio on i moj može da promeni – zapitao se Obradović.

Bojan Savić

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Kad bi podržao LGB poulaciju indirektno bi podržao i onog protiv koga je njegova partija bila tako vokalna za vreme kampanje. Principi su u pitanju, ne samo jedan glas!

  1. Ivan kaže:

   kako si ti glup lik

 2. Александар Хејтер kaže:

  Подржавањем геј популације подржао би се и човек коме сви скандирају ….ћу педеру. Геј популација има своје мецене које шетају са њима, а то су велики филантропи попут Тачија и Вучија.

 3. Ja sam kaže:

  Kako je moguce da su svi politicari kurve a da je vucic peder?
  Nije valjda da je on i jedno i drugo!?

  1. haha kaže:

   Nije jedini. I Dr Nesa voli guze. Na primer vucicevu, posto ne izlazi iz nje.

 4. Vladimir kaže:

  Po’ malera! Ali simptomatično je kako tim pederčinama uvek fali jedan…

 5. Meskalito kaže:

  Mislim da je on ustvari pritajeni gej. Čovek koji toliko glasno propagira nešto protiv LGBT, želi da skrene pažnju sa sebe. To što je oženjen samo je alibi za njegov bludni život.

 6. voya montoya kaže:

  Sveća za Srbiju,i za taj jedan glas koji uvek nekom fali,a nama uvek fali još neki papir,dokument.

 7. Malena kaže:

  Sta reci!!!! A ne zaplakati!!??? Da nije smesno bilo bi zalosno…

 8. milan (nisam odavde) kaže:

  Mislim da ceo ovaj dogadjaj zahteva podrobniju analizu. Sve što se dešava je rezultat sledeće faze razvoja velikog vodje, gde njegov ego prerasta okvire ove države.
  Prvo je primio debelog mutavog i na licu mesta mu dokazao koliko je veći pravnik i sudija od onih Haških jer ga je ućutao i dopustio mu samo da kaže ,,si šefe”.
  Onda je zvao onog kome je stalno dosta i objasnio mu da je lopov jer nije prihvatio da krade ni kad mu je dodelio otvorenu kasu. Izderao se na njega i oterao ga.
  Malom debelom koji se jako nudio je objasnio da je lično Putinu rekao ,,dosta je bilo” i ništa mu nije obećao. (Čak ga je i Merkelova, u privatnom razgovoru posle, pohvalila ,,kako je čvrst”)
  Onom tetoviranom bradatom je obećao legalizaciju njegovog problema, al ga zamolio da ga ne zamara sa ličnim problemima.
  Boraniji, sitnoj, koja je došla na kraju je rekao da im je lično poklonio ono što mu se presulo iz izbornih vreća i zamolio ih da ga više ne zamaraju jer stvara novu budućnost.
  Onda se zahvalio svima i otišao na konferenciju za štampu, za odabrane novinare, gde je održao expoze o legalnom i ilegalnom kriminalu. Osnovna teza je da je jedan neprihvatljiv a drugi nedopustiv, osim ako ih on lično ne odobri!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *