njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

29. dec. 2013

Ceca drugu ratu kazne otplaćuje pevanjem ispred Skupštine za Novu godinu

Političari su prvi put spojili lepo i korisno, smatraju građani

BEOGRAD, 29. decembar 2013, (Njuz) – Poznata pevačica narodnih pesama Svetlana Ceca Ražnatović će drugu ratu svoje kazne platiti pevanjem na Trgu ispred Skupštine na proslavi Nove godine, saznaje Njuz.

Ražnatović je prvi deo svoje kazne platila prethodne godine kaznom kućnog zatvora i u kešu, a drugi deo, koji je vredan oko milion evra, državi će biti uplaćen kroz izvođenje hitova poput “Kukavica”, “Isuse”, i drugih.

– Sat Cecinog koncerta vredi oko 300.000 evra, tako da računamo da će trosatnim nastupom Ceca vratiti ostatak duga prema državi – kaže ministar policije i Cecin blizak prijatelj Ivica Dačić.

– Ražnatovićeva, znači, nije pozvana da peva jer je neko voli ili ne voli, već zbog činjenice da na neki način mora da plati svoju kaznu do kraja – dodaje Dačić.

Građani pozdravljaju ovakav potez vlasti jer kažu da su političari po prvi put spojili lepo i korisno.

– Ne postoji osoba u Srbiji koja ne voli Cecu, međutim zbog siromaštva nisu svi u mogućnosti da dođu na njen koncert – kaže jedan od Cecinih fanova koji zbog teške materijalne situacije nije do sada mogao da prisustvuje koncertu folk dive.

– Konačno ću izbliza moći da vidim svoju heroinu! – dodaje ovaj dugogodišnji obožavalac.

Predsednik uprave grada Siniša Mali kaže da grad u cilju što veće uštede neće podići nikakvu binu, neće organizovati ni obezbeđenje, ni poseban prevoz niti čistače, a da će Skupština biti pretvorena u privremeni bekstejdž.

– U ovako teškim vremenima najvažnije je ne rasipati se. Mi smo već rekli da će ovo biti najskromniji doček ikada i to i mislimo. Možda je šteta što neće biti bine i ozvučenja, ali mislim da će publika moći jasno da čuje izvođače ako se samo malo utišaju – izjavio je Mali.

Viktor Marković

 1. Zoin Mihailo kaže:

  Mole se narodne mase da ne aplaudiraju previše i ne pokazuju oduševljenje za Cecin nastup jer to može dovesti do produženja koncerta u ulazak u aneks ugovora po kome sve preko tri sata pevanja država treba Ceci da plati. Dobar poslovni potez države lako može da se pretvori u obavezu koju država ne može da izvrši jer je sada ušla u fazu štednje.

 2. Ja sam kaže:

  Sada mi je jasno zasto Ivica peva.
  Treba vratiti parice iz koferceta.

  1. Ivica Dacic kaže:

   znaci taknuto…. znaci maknuto…. hehe…

 3. scoby kaže:

  Ma kakav gljivica, zmija i keti, Privremeno Gradsko Vece treba predloziti za Nobela, izmislili ljudi vremeplov! Jos samo neko da uspe kostunjavog da izmami na “koncert”.

 4. Pion kaže:

  Alo,jel vi vidite da je ovo objavio Njuz??????

 5. slobodan kaže:

  nije u redu da ona bude povlastena u odnosu na druge zatvorenike.. al ajd..

  1. celtic kaže:

   Tačno, i oni treba da propjevaju!!!!

 6. Lola kaže:

  U toku je nova reforma pravosuđa pa će sudovi od iduće godine postati zaista efikasni – zato okrivljena mora na vreme da obezbedi opravdanje za izostanke. Čik da neki sudija krivičar ne uvaži njen izostanak u toku cele sledeće godine kad bude javila da je još uvek boli grlo od novogodišnjeg koncerta I to za dž. I ostavinske sudije će sigurno biti uviđavne , shvatiće da ni u sledećoj godini ne treba zakazivati ročišta za ostavinu, samo, treba neko da obavesti Arkanovu decu koja od ove potražuju svoj deo nasleđa da se ne nadaju ročištima a još manje pripadajućem delu zakonskog nasleđa – bolje da dođu na concert kad je već za dž.

 7. Tagore kaže:

  U lepom društvu kumova i lepo vaspitanih obožavaoca, samo šiba od bodljikave žice i poduža kita od tek procvetalih kopriva mogu lečiti zarazu treće rate od kiparskog ostrva do honduraške banane.

 8. Tagore kaže:

  Glavni grad Tanguzije, (Zanzibar), je ovih dana zabeležio više od 600 Slovenaca, (ili gladnih austrijskih konjušara), koji su turističkom vizom, a brojiji i ubrzanim vozom ”Air-Serbia” doputovali u BeliGrad zbog ”niskih cena Cece”.

  Naš domaći novinari i fotografi (HD – high definition), Mehmet Kozarunović od Kašmira i Ahmed Sanddžković, su zabeližili priliv gladnih slovenačkih turista i austrijskih konjušara u našoj zemlji i zabeležili da bi ovi strani kriminalci niže vrednosti nedo'určene srpske civilizacije i kulture, mogli sranjem i pišanjem ugroziti naš glavni grad.

  Zašto Srbija ne gradi veliki kineski zid do istočnog Berlina, ako već svi mi znamo da i 400.000 kineskih turista u našoj zemlji jede naš nasušni srpski pirinač zbog ”niskih cena Cece”?

  1. ja kaže:

   Kako je tebi dobro!!!! Podeli na cemu si rodjace!!? Pa grom ti nije ravan

 9. Dezurni Krivac kaže:

  Sto je najgore u ovome verovatno ima istine…

 10. ubojica kaže:

  ili društveno-korisan rad ili nanogica metar dana

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *