nazad na vrh

Član SNS-a izbačen iz stranke jer mu se auto slučajno zaustavio na putu

Skrinšot RSE
Auto člana SNS-a se pokvario na Gazeli baš kad je počela blokadaFOTO: Skrinšot RSE

BEOGRAD, 12. jun 2018, (Njuz) – Član Srpske napredne stranke Cvetko Ristović (51) izbačen je iz članstva partije zato što mu se auto neplanirano zaustavio na putu i blokirao saobraćaj.

Ristović je imao peh sa autom jer mu je prokuvao hladnjak, ali to stranačkim organima nije bilo dovoljno.

– Iako se jasno videlo da je u pitanju kvar, čak sam priložio i fotografije, glavni odbor stranke nije imao razumevanja. Rekli su da sam prekršio stranačku disciplinu i pridružio se onima koji prave haos u zemlji, nazvali su me “žutim Cvetkom” i na moje oči uništili moju partijsku knjižicu – jada se Ristović u izjavi za Njuz.

Naš sagovornik  kaže da nije očekivao da će pod stare dane postati disident.

– Žena mi je govorila da odvezem kola na servis, ali ja sam to odlagao jer nisam imao vremena zbog obaveza u stranci. Sve kao hajde da napišem još jedan komentar o Jeremiću, hajde da izlupam još hiljadu minusa na vest o opoziciji, a na kraju mi se to obilo o glavu – naveo je Ristović.

Prema njegovim rečima, auto mu se pokvario na Gazeli i  to baš u trenutku kad je na tom mostu počela blokada zbog poskupljenja  goriva.

– Znam da zvuči neverovatno, pogotovo što su mi pronašli i parolu “Nemam pare za gorivo!” zadenutu za brisač, ali morate mi verovati da je nisam ja stavio, podmetnuli su mi! – rekao nam je Ristović i zaključio da će uložiti žalbu na odluku stranke, ali će do njenog sedišta za svaki slučaj otići gradskim prevozom.

Nenad Milosavljević

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Pa da,upalila mu lampica..!!.Pregrejao mu notorno-motorno srpski mehanizam,a i jelkica na retrovizoru se usmrdela…Kako moze da se odupre -slobodi,koji nosi ljubimac na 4 tocka…!!! Da li je benzinas ili dizelas SNS…???

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix