Auto člana SNS-a se pokvario na Gazeli baš kad je počela blokada
njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

12. jun. 2018

Član SNS-a izbačen iz stranke jer mu se auto slučajno zaustavio na putu

BEOGRAD, 12. jun 2018, (Njuz) – Član Srpske napredne stranke Cvetko Ristović (51) izbačen je iz članstva partije zato što mu se auto neplanirano zaustavio na putu i blokirao saobraćaj.

Ristović je imao peh sa autom jer mu je prokuvao hladnjak, ali to stranačkim organima nije bilo dovoljno.

– Iako se jasno videlo da je u pitanju kvar, čak sam priložio i fotografije, glavni odbor stranke nije imao razumevanja. Rekli su da sam prekršio stranačku disciplinu i pridružio se onima koji prave haos u zemlji, nazvali su me “žutim Cvetkom” i na moje oči uništili moju partijsku knjižicu – jada se Ristović u izjavi za Njuz.

Naš sagovornik  kaže da nije očekivao da će pod stare dane postati disident.

– Žena mi je govorila da odvezem kola na servis, ali ja sam to odlagao jer nisam imao vremena zbog obaveza u stranci. Sve kao hajde da napišem još jedan komentar o Jeremiću, hajde da izlupam još hiljadu minusa na vest o opoziciji, a na kraju mi se to obilo o glavu – naveo je Ristović.

Prema njegovim rečima, auto mu se pokvario na Gazeli i  to baš u trenutku kad je na tom mostu počela blokada zbog poskupljenja  goriva.

– Znam da zvuči neverovatno, pogotovo što su mi pronašli i parolu “Nemam pare za gorivo!” zadenutu za brisač, ali morate mi verovati da je nisam ja stavio, podmetnuli su mi! – rekao nam je Ristović i zaključio da će uložiti žalbu na odluku stranke, ali će do njenog sedišta za svaki slučaj otići gradskim prevozom.

Nenad Milosavljević

  1. voya montoya kaže:

    Pa da,upalila mu lampica..!!.Pregrejao mu notorno-motorno srpski mehanizam,a i jelkica na retrovizoru se usmrdela…Kako moze da se odupre -slobodi,koji nosi ljubimac na 4 tocka…!!! Da li je benzinas ili dizelas SNS…???

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *