nazad na vrh

Čovek tražio 100 evra na zajam dok ne dobije prvo dete

Čovek sad može od mnogih da pozajmljuje pare, jer ga uskoro čeka 100,000 dinara

KRUŠEVAC, 19. mart 2o18, (Njuz) – Igor Simić iz Kruševca tražio je od prijatelja na zajam 100 evra, uz obećanje da će mu novac vratiti čim dobije prvo dete.

On je u izjavi za Njuz rekao kako očekuje da će supruga uskoro zatrudneti i da će novac vratiti odmah po uplaćivanju sume od 100,000 dinara.

– Obradovale su me mere za podsticaj rađanja jer sada konačno možemo da planiramo pozajmice i da zahvaljujući njima normalno živimo. Sa našim platama supruga i ja se ni ne usuđujemo da pozajmimo novac jer nismo sigurni kada ćemo i da li ćemo moći da ga vratimo. Sada, kada znamo da možemo da računamo na čak 100,000 dinara, konačno mogu da tražim pozajmicu i da dam neko realno obećanje o roku za vraćanje – istakao je Igor.

On je napomenuo da će odmah po dobijanju novca za prvo dete krenuti na dalje proširivanje porodice kako bi porodici mogao da obezbedi pristojan život.

– Uplata novca svakog meseca za drugo i treće dete je sjajna stvar, jer ćemo od tih para najzad moći da platimo letovanje, naravno na rate, a možda ćemo čak biti u situaciji da uzmemo i neki kredit za kola, jer ćemo imati od čega da ga vraćamo. Konačno više nećemo morati da živimo samo od plata i da strepimo kako ćemo pregurati mesec – rekao je ovaj tridesetogodišnji Kruševljanin.

Igor je dodao da bi voleo da ima što više dece i da bi se, ako supruga i on dobiju i četvrto dete, osećao kao bogat čovek.

Soko Sokolović

  1. Moj komšija tražio 18.000 evra dok ne dobije četvrto dete.
    Kada sam mu rekao da već ima četvoro dece, reče mi:
    Znam, ali država još ne daje šta je obećala.

  2. Srbija je to brale. A šta ako ne bude u stanju, pa zajmodavci navale da mu povećavaju porodicu?!

  3. Malo ste izgubili na idejama i duhovitosti

  4. Pa ovo je super. Samo odvedes trudnu komsinicu u banku i tvrdis da si ti bio “majstor” i odmah dobijes kredit. Sutra navatas neku trudnicu i lapo, lapo delite. Ovako mozemo da se obogatimo. A to moze da se iskoristi i kao biznis plan, za start up kredit. Ovo bi trebalo dobro iskoristiti.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix