Čovek sad može od mnogih da pozajmljuje pare, jer ga uskoro čeka 100,000 dinara
njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

19. mar. 2018

Čovek tražio 100 evra na zajam dok ne dobije prvo dete

KRUŠEVAC, 19. mart 2o18, (Njuz) – Igor Simić iz Kruševca tražio je od prijatelja na zajam 100 evra, uz obećanje da će mu novac vratiti čim dobije prvo dete.

On je u izjavi za Njuz rekao kako očekuje da će supruga uskoro zatrudneti i da će novac vratiti odmah po uplaćivanju sume od 100,000 dinara.

– Obradovale su me mere za podsticaj rađanja jer sada konačno možemo da planiramo pozajmice i da zahvaljujući njima normalno živimo. Sa našim platama supruga i ja se ni ne usuđujemo da pozajmimo novac jer nismo sigurni kada ćemo i da li ćemo moći da ga vratimo. Sada, kada znamo da možemo da računamo na čak 100,000 dinara, konačno mogu da tražim pozajmicu i da dam neko realno obećanje o roku za vraćanje – istakao je Igor.

On je napomenuo da će odmah po dobijanju novca za prvo dete krenuti na dalje proširivanje porodice kako bi porodici mogao da obezbedi pristojan život.

– Uplata novca svakog meseca za drugo i treće dete je sjajna stvar, jer ćemo od tih para najzad moći da platimo letovanje, naravno na rate, a možda ćemo čak biti u situaciji da uzmemo i neki kredit za kola, jer ćemo imati od čega da ga vraćamo. Konačno više nećemo morati da živimo samo od plata i da strepimo kako ćemo pregurati mesec – rekao je ovaj tridesetogodišnji Kruševljanin.

Igor je dodao da bi voleo da ima što više dece i da bi se, ako supruga i on dobiju i četvrto dete, osećao kao bogat čovek.

Soko Sokolović

 1. ZoinMihailo kaže:

  Moj komšija tražio 18.000 evra dok ne dobije četvrto dete.
  Kada sam mu rekao da već ima četvoro dece, reče mi:
  Znam, ali država još ne daje šta je obećala.

 2. milan (nisam odavde) kaže:

  Srbija je to brale. A šta ako ne bude u stanju, pa zajmodavci navale da mu povećavaju porodicu?!

 3. Siniša kaže:

  Malo ste izgubili na idejama i duhovitosti

 4. Sasa kaže:

  Pa ovo je super. Samo odvedes trudnu komsinicu u banku i tvrdis da si ti bio “majstor” i odmah dobijes kredit. Sutra navatas neku trudnicu i lapo, lapo delite. Ovako mozemo da se obogatimo. A to moze da se iskoristi i kao biznis plan, za start up kredit. Ovo bi trebalo dobro iskoristiti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *