njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

13. jun. 2013

Čović i Vujošević najoštrije osudili pozdrav Skota i Lučića posle utakmice

Čović i Vujošević smatraju da pozdrav baca senku na instituciju derbija

BEOGRAD, 13. jun 2013, (Njuz) – Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović i trener košarkaša Partizana Duško Vujošević, najoštrije su osudili jučerašnji pozdrav Zvezdinog igrača Majkla Skota i njegovog direktnog čuvara Vladimira Lučića, saznaje Njuz.

Čović i Vujošević smatraju da ulazak Skota u svlačionicu Partizana, gde je čestitao Lučiću na osvojenoj tituli, baca senku na instituciju derbija i na sve ono za šta su se njih dvojica tokom proteklih meseci borili.

– Skot je poslednja osoba od koje sam očekivao da će da mi zabije nož u leđa. Bez obriza na rezultat, na svakom derbiju sam najviše uživao u njegovom koškanju sa Lučićem, koje, nažalost, nikada nije preraslo u pravu tuču – izjavio je Čović i napomenuo da će ovaj incident u mnogome umanjiti šanse Skota da dobije novi ugovor.

Po prvi put tokom poslednjih meseci sa Nebojšom Čovićem se složio i Duško Vujošević.

– Žao mi je što nisam bio u svlačionici kada je ušao Skot, da sam bio tamo sigurno Lučić ne bi tako reagovao. Mladi su to igrači i sve vreme morate na njih da pazite. Dovoljno je da na trenutak okrenete glavu i odmah se desi ovako nešto – izjavio je Vujošević, a zatim i prekinuo razgovor pod izgovorom da mora da žuri kući da završi pismo Čoviću koje će objaviti danas oko 18 časova, nakon što mediji u 17 prenesu najnovije pismo Čovića.

Marko Dražić

POVEZANE VESTI:

Vujošević i Čović odlučili da sukob reše u parkiću iza škole

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *