njuz-autor

AUTOR: urednistvo

30. dec. 2019

Čović ponudio da se utakmica Budućnost – Crvena zvezda odigra preko Skajpa

BEOGRAD, 30. januar 2019, (Njuz) – Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović ponudio je na vanrednoj konferenciji za medije, održane zbog neodlaska kluba u Podgoricu, da se utakmica između košarkaških klubova Budućnost i Crvene zvezde odigra preko Skajpa.

Prvi čovek Zvezde napominje da je to jedino logično rešenje.

–  Imajući u vidu nemile scene koje dolaze iz Podgorice, bezbednost i jednih i drugih bi bila garantovana samo ukoliko bismo sve naredne utakmice igrali preko Skajpa. To ne bi bio vid neutralnog terena, jer bi domaćin bio u obavezi da hostuje sesiju – smatra Nebojša Čović.

U KK Crvena Zvezda ističu da je brzina interneta danas takva da bi pored svih 24 igrača, sesiji mogli da prisustvuju i treneri, stručni štab, pa čak i predsednici klubov Čović i Bokan, kojima bi zbog regularnosti utakmice bilo uskraćeno četovanje.

Ukoliko i ovo rešenje bude odbijeno od strane podgoričkog kluba, Crvena Zvezda će ponuditi opcije premo Vibera, Mesindžera i zvaničnog Tviter naloga kluba.

– Pozivam čelnike KK Budućnost da ovu opciju ozbiljno shvate i obezbede odigravanje utakmice u regularnom, predviđenom terminu – zaključio je Čović.

ABA liga još uvek nije izdala svoj zvaničan stav povodom ovog predloga, a prema nezvaničnim informacijama, pojedini igrači vežbaju i NBA 2k20.

Uroš Bogdanović

  1. voya montoya kaže:

    Valja zakazati, dvomec-duel , naravno kosarkaski duel,dvaju Crkava i vernika…??Mada,sa trojkama,reprezentacija Srbije , slabo stoji…I ta ABA liga, me podseca na neki Waterloo…porazenih timova …Regiona…

  2. Goran kaže:

    Vizionar, proleće 2020.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *