nazad na vrh

Čović ponudio da se utakmica Budućnost – Crvena zvezda odigra preko Skajpa

BEOGRAD, 30. januar 2019, (Njuz) – Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović ponudio je na vanrednoj konferenciji za medije, održane zbog neodlaska kluba u Podgoricu, da se utakmica između košarkaških klubova Budućnost i Crvene zvezde odigra preko Skajpa.

Prvi čovek Zvezde napominje da je to jedino logično rešenje.

–  Imajući u vidu nemile scene koje dolaze iz Podgorice, bezbednost i jednih i drugih bi bila garantovana samo ukoliko bismo sve naredne utakmice igrali preko Skajpa. To ne bi bio vid neutralnog terena, jer bi domaćin bio u obavezi da hostuje sesiju – smatra Nebojša Čović.

U KK Crvena Zvezda ističu da je brzina interneta danas takva da bi pored svih 24 igrača, sesiji mogli da prisustvuju i treneri, stručni štab, pa čak i predsednici klubov Čović i Bokan, kojima bi zbog regularnosti utakmice bilo uskraćeno četovanje.

Ukoliko i ovo rešenje bude odbijeno od strane podgoričkog kluba, Crvena Zvezda će ponuditi opcije premo Vibera, Mesindžera i zvaničnog Tviter naloga kluba.

– Pozivam čelnike KK Budućnost da ovu opciju ozbiljno shvate i obezbede odigravanje utakmice u regularnom, predviđenom terminu – zaključio je Čović.

ABA liga još uvek nije izdala svoj zvaničan stav povodom ovog predloga, a prema nezvaničnim informacijama, pojedini igrači vežbaju i NBA 2k20.

Uroš Bogdanović

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Valja zakazati, dvomec-duel , naravno kosarkaski duel,dvaju Crkava i vernika…??Mada,sa trojkama,reprezentacija Srbije , slabo stoji…I ta ABA liga, me podseca na neki Waterloo…porazenih timova …Regiona…

  2. Vizionar, proleće 2020.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix