nazad na vrh

Crvena zvezda i Partizan zakazali derbi koji će odlučiti ko više voli Vučića

Derbi će se odigrati na Vučićev rođendan 5. marta

BEOGRAD, 18. mart 2017, (Njuz) – Fudbalski klubovi Crvena zvezda i Partizan dogovorili su danas odigravanje derbija, čiji će pobednik poneti laskavu titulu kluba koji više voli novoizabranog predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Kako saznaje Njuz, derbi će se odigrati na Vučićev rođendan 5. marta 2018. godine, a naknadnim žrebom, gde će lično Vučić izvlačiti kuglice, biće određeno da li će se utakmica odigrati na stadionu Crvene zvezde ili Partizana.

Do ovakve odluke uprave naših najtrofejnijih timova su se odlučile jer već mesecima raspravljaju ko više voli Vučića, tako da je postalo jasno da će jedino utakmica moći da donese konačni sud.

– Već neko vreme i Crvena zvezda i mi kroz neka saopštenja želimo da skrenemo pažnju koliko predsednik Vučić radi sjajan posao za srpski sport i koliko je on divan čovek, ali deluje da saopštenja i izjave ljudi iz uprave naših klubova nisu dovoljni. Odlučili smo da utakmicu odigramo na Vučićev rođendan, jer ne postoji lepši poklon za njega od večitih rivala koji se bore za njegovo srce – izjavio je generalni direktor Partizana Miloš Vazura.

Njegov kolega iz Crvene zvezde kaže da će igrači večitih rivala biti posebno motivisani na ovom meču.

– Derbiji se igraju minimum dva puta godišnje i nije mala stvar pobediti najvećeg rivala i osvojiti tri boda, ali ovde je motivacija neuporedivo veća. Dok izgubljeni bodovi mogu da se nadoknade u nekim narednim mečevima, utakmica koja će pokazati ko više voli Vučića je jednom i tu nema popravnog – smatra Terzić.

Predsednik Vučić je izjavio da će, bez obzira na svoje navijačko opredeljenje, probati da utakmicu posmatra kao neutralni navijač, jer je jedna od osnovnih stavki u njegovom predizbornom programu bila da uprave, igrači i svi navijači naših najvećih klubova o njemu misle sve najleše.

Marko Dražić

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Neka odigraju na stadionu u Prištini. Nego, šta ako se ispostavi da Vučića najviše voli – sudija?

  2. Jedini nacin da vucic utvrdi ko ga vise voli od igraca Zvrzde i Partizana je da spava sa svakim od njih.
    Naravno i sa predsednicima klubova Terzicem i Vucelicicem.

  3. Da li imamo drugog izbora osim da o njemu mislimo sve najlepše ,a i ako ne mislimo da li će to išta promeniti.

  4. Maximir je srce Srbije…??!!!Zbog toga je Srbija Minimax Regiona…!!!

  5. Ako već ne umeju da igraju futbal (ispadaju već u kvalifikacijama evropskih kupova) ova 2 bastiona mafijaša I dilera droge, barem umeju duboko da se uvuku u Visoko d. To je pravo mesto na kome bi trebalo da odigraju svoj ”derbi”. Možda će pobednik pronaći ružu kao mali znak pažnje vlasnika Visokog d., za učinjeni plezir.

  6. I sampion i vice sampion su jucer imali generalnu probu pred buduce dogadjaje..???.Napokon ,su oba plemenska tabora zbila redove i pokazale dar i talenat za sletovske manifestacije i dekor…Pirotehnika je bila fascinantna,uprkos upozorenjima MUPa koje datira od Nove Godine…Radost Regiona je juce uspeo!!!

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix