njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

21. aug. 2013

Crvena zvezda pojačava napad efikasnim piscem saopštenja iz Premijer lige

Čović oduševljen kompilacijom najboljih Barntlijevih saopštenja na YouTubeu

BEOGRAD, 21. avgust 2013, (Njuz) – Fudbalski klub Crvena zvezda mogao bi do kraja prelaznog roka da dovede i najveće pojačanje u svoje redove. U pitanju je iskusni 32-godišnji pisac saopštenja iz Premijer lige Kevin Barntli, koji je na poziciji napadača tokom svoje uspešne karijere promenio više od deset klubova.

Barntli će klub iz Ljutice Bogdana pojačati na zahtev Nebojše Čovića koji je proteklih dana gledao na YouTubeu kompilaciju njegovih najboljih saopštenja.

– Već neko vreme smo svesni da Zvezda mora da se pojača u napadu, jer je neophodno iz dana u dan objavljivati nova saopštenja, što trenutni igrački kadar nije u stanju da postigne – izjavio je Čović za Njuz, koji ne krije da se već na prvo gledanje oduševio Barntlijevim potezima.

– Odavno nisam video takvo vešto baratanje rečima. Barntli ima fenomenalnu sposobnost da se za čas iz odbrane prekomanduje u napad. Taman kada pomislite da je gotov i da će izgubiti, u stanju je da zabeleži takvu uvredu koja momentalno preokreće meč – smatra Čović – U pitanju je i veoma nesebičan igrač, koji se u svojim saopštenjima ne fokusira samo na jednu osobu iz protivničkog tima, već podjednako ume da potkači i njegove bliže i dalje saradnike.

On napominje da je Barntli tokom svoje karijere promenio više klubova iz Premijer lige, a da je ostao upamćen i iz perioda kada je nastupao u italijanskom Kalču, kada je u dresu Juventusa u jednom danu postigao het trik saopštenja u derbiju sa Interom.

Marko Dražić

 1. scoby kaže:

  Još ako Brat Alexandar posreduje kod kupovine godišnje karte za Zvezdine utakmice, mogu Šejku da uvale celu ”Marakanu”, po istoj ceni.

 2. aleksandar kaže:

  Dok ovaj Barntli nauci psovati po serpski, Zvezda ce da bankrotira.
  Nije mi jasno sta fali Covicu, ako moze Velja i Mrka, sta se on sa cvikerima pravi fin? A osim toga, covek je Englez, cime je povecena i verovatnoca da voli momke ili bar tako izgleda, kako ce takav Delijama na oci a da ga ne bace sa necega visokog? Meni ovo lici na promasenu investiciju…

 3. himalajac kaže:

  a tek sto prica engleski…
  Kevin je definitivno najbolji zveDin potez jo od psvajanja LS 91…. o kojoj ce Kevin uglavnom i da prica

 4. Mirko Pejic kaže:

  A posle ce Zvezda Kevina Barntlija, zbog dugova, da proda Partizanu, kao sto je i Klea. Bitno je da se uvozi i da se okrece. Iz Partizana ce Karadzic Kevina da angazuje za FSS. Iz FSS ide za ministra sporta, vidite da je sada moda u Vladi da angazujemo strance.

 5. Jan kaže:

  Evo kako će izgledati tabela Srpske Jelen Fresh grapefruit super lige za sezonu 2015-2016 , iz pera ovog mladog pisca , koji će već do tada imati svoje novine isključivo za čitanje navijača Crvene Zvezde . http://www2.picturepush.com/photo/a/13615505/img/13615505.jpg

 6. codex kaže:

  Hahah bravo njuz … Padoh sa stolice

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *