njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

12. jan. 2014

Crvena zvezda prihvatila predlog SNS-a da ne dovodi igrače po političkoj liniji

Nebojša Čović kaže da je besmisleno politizovati sportska pitanja/FOTO: Official

BEOGRAD, 12. januar 2014, (Njuz) – Potpredsednik FK Crvena zvezda Nebojša Čović rekao je danas za Njuz da je klub iz Ljutice Bogdana prihvatio predlog Srpske napredne stranke da ne dovodi igrače po političkoj liniji.

On je istakao da je u dogovoru sa naprednjacima odlučeno da se ni po koju cenu ne dozvoli uplitanje politike u klupske odluke.

– Iza ove naše odluke ne stoji SNS, čiji smo predlog sticajem okolnosti usvojili. Povezivanje prihvatanja predloga SNS-a sa politizacijom kluba zaista nema smisla. To se dešava u sportu generalno, ne samo u fudbalu. U košarci smo, na primer, imali takve situacije. Sasvim je normalno da neko ko se bavi politikom može na najbolji način da nam sugeriše kako da izbegnemo mešanje političara u funkcionisanje kluba – rekao je Čović.

– Ljudi iz SNS-a su nam dali niz konstruktivnih predloga i kada je u pitanju dovođenje igrača u ovom prelaznom roku. Da li se oni razumeju u fudbal sada i nije toliko važno jer ko kaže da to ne može da bude dobro po Zvezdu? Mislim da su šanse za tako nešto pola-pola, što nije zanemarljivo – objasnio je on.

Čović je dodao i da prihvatanje predloga neke političke stranke po njemu nije srozavanje ugleda kluba, ali da će Zvezda zvaničan stav o toj temi izneti u ponedeljak, nakon konsultacija sa ljudima iz SNS-a.

Soko Sokolović

Inspiracija: Anonimni Milan Gašić na probi u Crvenoj zvezdi

 1. aleksandar kaže:

  …nego po liniji za smrkanje

 2. scoby kaže:

  Coki je lepo objasnio da je uzeo mladog naprednog seseljoida samo na probu, kao i sto je on izabran na probu u privremenom gradskom vecu.

 3. Ja sam kaže:

  Aha!!!
  Pa tamo ni krtice ne mogu da kopaju po terenu ako nisu napredno orijentisane.

  1. aleksandar kaže:

   pitam se kako te krtice idu uz pokretne stepenice….

 4. Nesa kaže:

  Kakva diskriminacija,Covicu sramota,u SNS su svi sami talenti,jos kad popiju tomovacu budu ludi i brzi kao Asteriks i Obeliks.

 5. Polovni Buntovnik kaže:

  Stranačka deca neće dobiti keca

 6. Tagore kaže:

  Kako se kaže osnovni deo motora ‘kolenčani val’ na našem jeziku?
  http://en.wikipedia.org/wiki/Crankshaft
  (U plemenitom podvigu ručnog rada drvoprerađivačke prirode drvodeljci, tesari, stolari i tišleri koriste svrdlo istog oblika, a SNS buši rupe gde burgija neće. Idem da se učlanim…)

  A mogli bi i da pomerimo datum srpske Nove Godine tamo negde u aprilu, kao Ceylan?
  Mlade Šrilankeze po ‘Marakani’ zasađuju ljubičice po procvetalim SNS visibabama, pre udaje se kite svežim cvećem, posle udaje suvim, a preudatih visibaba nema!

 7. Tagore kaže:

  Novi podvig SNS huligana!
  Skandal uoči Olimpijskih igara u Sočiju, u kome su srpski građevinari bili učesnici bezviznog režima bez putnih isprava i bez plata, će biti poklonjen SNS skijačicama za proslavu srpske Nove Godine na vrhu bezbednog skijališta.

  Kažu da je od 55 milijardi dolara, tokom gradnje po ruskom zakonu ukradeno samo 18 milijardi dolara, milion pasoša i plata, ali mi verujemo da će naš SNS lider u regionu ”AIR SERBIA”, uz pomoć brojnih SNS ambasadora u Sočiju, darovati let domaćim građevinarima zarobljenih pasoša do Surčina.

  (Prevoz do beogradskih priselja tokom građevinarskih praznika nije uračunat u poklonu ruskih tajkuna. Pirotjanski izumatelj Jovica Pešić je ponudio stari traktor ”IMT” koji jeftinije radi na rusku naftu i ne troši našu prirodnu struju.)

  1. Tagore kaže:

   Opet se neki Petko Pevac obogatio uveličanim grbom kraljevine na srpskoj zastavi?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *