njuz-autor

AUTOR: urednistvo

03. jun. 2019

Deda danima priča unuku kako je u njegovo vreme jun bio sunčan

BEOGRAD, 3. jun 2019, (Njuz) – Milan Ćatić, dvadesetdvogodišnji student iz Beograda, požalio se prijateljima da mu deda Milovan od subote ujutru ponavlja priču kako je u njegovo vreme jun bio sunčan i kako sada ništa više ne valja, pa ni jun.

Prema njegovim rečima, Milovan mu, kada god se vide ili čuju, ističe da nije bilo ovoliko padavina kada je on bio mlađi i da je sada sve propalo.

– Ne znam šta da radim sa njim. Tokom celom maja mi je pričao kako nije padalo ovoliko kiše kada je on bio mlad i kako to nije normalno. Ponadao sam se ta agonija završiti kada je počeo jun, ali se u subotu sve nastavilo. Ne prestaje da ponavlja kako ovo neće na dobro izaći, kako je on imao sreće da ceo jun provede napolju bez kišobrana, a da je pitanje kakvo će vreme jednog dana u junu čekati moje unuke – izjavio je Milan za Njuz.

– Juče je konačno bio lep dan i taman sam pomislio da će najzad promeniti temu, a onda je svratio do nas da mi objasni da je to junsko vreme koje on pamti iz mladosti i da bi, da je neke sreće, i nama mladima ceo jun bio takav. Jutros me je pozvao da me pita da li sam video kako se naoblačilo, a onda je dodao da on još uvek pamti ona lepa vremena kada se u junu spas od vrućine tražio na Savi i Dunavu – ispričao je ovaj mladi Beograđanin.

Na molbu novinara Njuza da prokomentariše navode unuka, deda Milovan je izjavio da mu u njegovo vreme nijedan novinar ne bi tražio takvu izjavu jer se tada se znalo čime treba da se bave pravi novinari.

Soko Sokolović

  1. Зоран kaže:

    Деда је у праву !

  2. milan (nisam odavde) kaže:

    Koliko ja shvatam nije problem u kišama, nego u posledicama kiša. Al kao uvek problem je u novcu. Onom novcu koji je uzet da do posledica ne dodje. A onda novac nestane, a kiše poplave!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *