Devojka momentalno osetila mučninu dok je čitala slogane
njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

14. feb. 2018

Devojka zatrudnela dok je čitala slogane za povećanje nataliteta

BEOGRAD, 14. februar 2018, (Njuz) – Dvadesetdvogodišnja Marina Prostran iz Zemuni zatrudnela je dok je jutros čitala vest o sloganima koji bi trebali da podstaknu rađanje u Srbiji.

Ona kaže da je već nakon čitanja prvog slogana osetila mučninu, a kada je posle trećeg shvatila da joj menstruacija kasni obratila se ginekologu.

– Zainteresovala me je vest da su Ministarstvo kulture i Savet za populacionu politiku izabrali slogane koji bi trebali da utiču na povećanje nataliteta jer mi je sama ta ideja delovala urnebesno. Međutim, kada sam pročitala “Rađaj, ne odgađaj” osetila sam mučninu, ali sam mislila da je to zbog toga što sam pojela nešto pokvareno – izjavila je Marina za Njuz.

– Kod “Mama-neću sama, tata – hoću brata” mučnina je postala neizdrživa i otrčala sam do kupatila. I dalje sam bila ubeđena da je to neki stomačni problem sve dok nakon “Dosta reči, nek zakmeči” nisam shvatila da mi menstruacija kasni nekoliko dana. Odmah sam otišla kod ginekologa koji mi je rekao da sam treća devojka koja je posle današnjeg čitanja slogana ostala u četvrtoj nedelji trudnoće – rekla je Marina.

Slavica Đukić Dejanović, član žirija za izbor slogana, izjavila je da je zadovoljna načinom na koji oni deluju i istakla je da će uskoro biti raspisan konkurs za izbor slogana koji će biti od pomoći roditeljima čija deca ne dobiju mesto u vrtiću.

Soko Sokolović

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Još da se vide i rezultati slogana ,,blago nama, mlatićemo kapetana” i Srbiju niko neće moći skrenuti sa naprednog puta!

 2. Nena(55) kaže:

  Nije to nista. Ja sam vec 5 godina u menopauzi, a od drugog procitanog slogana vec cekam blizance. Dalje nisam smela da citam, zamislite u mojim godinama da rodim petorke!

 3. zivorad stankovic kaže:

  Ako Spasilac,Vucic hoda po vodi,onda mora da postoji i Marija Magdalena!

 4. Filip kaže:

  Odličan.. :) Još da je Soko malo zakuvao ovaj deo kod odlaska kod ginekologa(čekanje za pregled ili kod privatnika), bila bi još kompletnija zajebancija.. ;)

 5. voya montoya kaže:

  Kako samo brzo reaguje trudnicka mafija.!! Sledi akcija MUP-a,pod sifrom GEORGINA…??

 6. Hehe kaže:

  Slogan za pomoc roditeljima bez vrtica :” Nek se igra u toaletu, nije na štetu”

 7. Malo mnogo kaže:

  Verovatno će se i poroditi već sutra i roditi bar blizance, da su znale za slogane još 70-tih ne bi tolko žena abortiralo i sačuvali bi Kosovo.

 8. Olga pascan kaže:

  Ili je tu neko od vas nepismen pa ne ume da se izrazava u pisanoj formi ili ste vi svi idioti. Ja ne mogu verovati da neko moze ovaj idiotizam da publish ili da uzme ozbiljno. Nije cudo da je vam je situacija u Srbiji takva ako javnost moze da cita i veruje ovakve budalestine. Da li ste vi normalni. Za vasu informaciju – samo je jedan slucaj bezgresnog zaceca u istoriji al to nije citanje vaseg clanka… kakva glupost 😭😭😭🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  1. Malo mnogo kaže:

   Meni su uvek bili misterija ljudi poput tebe,jer se uvek pitam koliko čovek mora da bude glup kad ne može da shvati običnu šalu i sariru, pa nije to viša matematika ni kvantna fizika.

 9. Bane A kaže:

  Zavisi, na šta sedneš dok čitaš slogane.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *