Sve prijave stigle sa manjim kašnjenjem
njuz-autor

AUTOR: Uros Bogdanovic

08. feb. 2016

Direktor Železnica Srbije biće izabran sa malim kašnjenjem

BEOGRAD, 8. februar 2016, (Njuz) – Javno preduzeće “Železnice Srbije” raspisalo je konkurs za direktora, međutim  izbor direktora zabeležiće minimalno kašnjenje, javljeno je Njuzu iz press službe preduzeća.

– Konkurs za direktora bio je otvoren do petka popodne, ali su sve prijave počele da pristižu sa kašnjenjem od 60 do 180 minuta. Iz pošte smo dobili informaciju da je još jedna prijava u putu – piše u saopštenju koje samo dobili, a potpisnik je odlazeći direktor železnica Ivan Tatić.

U saopštenju navodi da su prijave u pošte Srbije predate na vreme, ali da do kašnjenja dolazi zbog vozova koji nisu stigli u predviđeno vreme, pa je zato prolongirano i otvaranje koverti.

– Čekamo da stigne voz sa tom, poslednjom prijavom, pa ćemo pristupiti otvaranju koverti i analizi svih kandidata. Ono što je sigurno, uptavni odbor će novog direktora izabrati sa malim zakašnjenjem – kaže Tatić.

Kako saznajemo, jedan od zadataka novoizabranog direktora biće i izgradnja novih deset metara pruge na kojim će vozovi moći da razviju brzine i do 80 kilometara na čas. U slučaju vanrednih izbora i predizborne kampanje tokom njegovog mandata, direktor će morati da obezbedi dodatna novčana sredstva za još 17 metara, kako bi svi zainteresovani mogli da stanu u objektiv fotoreportera sa novoizgrađenom deonicom.

Uroš Bogdanović

  1. Ime (obavezno) kaže:

   i novinarku za sekretaricu!

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Pa ako se vojni ,,direktor” bira sa dva meseca zakasnjenja, sta je za Zeleznice Srbije 180 minuta!

 2. scoby kaže:

  Aman ljudi, ako Boga znate, vratite na to mesto prethodnog direktora Simu C. iz Vrčina, da prestane vise da se bavi Vrčinom čiji je sad neformalni Gazda.

  1. folirant kaže:

   Simo Rampa za direktora.

 3. Miki kaže:

  Možda direktor izostane.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *