nazad na vrh

Divlje svinje oduševljene što je Vesić od Beograda napravio svinjac

BEOGRAD, 10. jun 2019, (Njuz) – Divlje svinje, koje ovih dana izbeglički borave u Beogradu, oduševljene su kako je prestonica predivno raskopana i razrovana.

Kako su svinje navele, Beograd ih neodoljivo podseća na njihovo stanište, koje su zbog poplava morale privremeno da napuste.

– Nije nam bilo prijatno kad smo shvatili da moramo da dođemo u grad, jer znamo da je u pitanju sredina sa mnogo asfalta, betona i stakla, gde nema baš mnogo mesta sa blatom gde možete da se valjate. Međutim, kada smo stigli u Beograd, shvatili smo da se grad dosta promenio i da sada neodoljivo podseća na naš svinjac. Malo je reći da smo bile ushićene – naveo je vepar predvodnik krda.

Prema njegovim rečima, iako celo krdo jedva čeka da se vrati u svoje prirodno stanište, neki počinju da razmišljaju i o tome da još malo ostanu u Beogradu, jer ih je vizija Beograda Gorana Vesića potpuno osvojila.

– Čuli smo da će radovi na više lokacija u gradu da traju bar do kraja godine, što znači da bismo imali sve uslove za lagodan i prijatan život dostojan jedne svinje u narednih pola godine. Neki su se već odlučili za Karađorđevu ulicu, dok drugi traže lokacije za sebe na Trgu republike – naveo je glavni vepar u razgovoru za Njuz i zaključio da je Beograd definitivno postao grad koji je svinja frendli.

Nenad Milosavljević