nazad na vrh

Divlje svinje oduševljene što je Vesić od Beograda napravio svinjac

BEOGRAD, 10. jun 2019, (Njuz) – Divlje svinje, koje ovih dana izbeglički borave u Beogradu, oduševljene su kako je prestonica predivno raskopana i razrovana.

Kako su svinje navele, Beograd ih neodoljivo podseća na njihovo stanište, koje su zbog poplava morale privremeno da napuste.

– Nije nam bilo prijatno kad smo shvatili da moramo da dođemo u grad, jer znamo da je u pitanju sredina sa mnogo asfalta, betona i stakla, gde nema baš mnogo mesta sa blatom gde možete da se valjate. Međutim, kada smo stigli u Beograd, shvatili smo da se grad dosta promenio i da sada neodoljivo podseća na naš svinjac. Malo je reći da smo bile ushićene – naveo je vepar predvodnik krda.

Prema njegovim rečima, iako celo krdo jedva čeka da se vrati u svoje prirodno stanište, neki počinju da razmišljaju i o tome da još malo ostanu u Beogradu, jer ih je vizija Beograda Gorana Vesića potpuno osvojila.

– Čuli smo da će radovi na više lokacija u gradu da traju bar do kraja godine, što znači da bismo imali sve uslove za lagodan i prijatan život dostojan jedne svinje u narednih pola godine. Neki su se već odlučili za Karađorđevu ulicu, dok drugi traže lokacije za sebe na Trgu republike – naveo je glavni vepar u razgovoru za Njuz i zaključio da je Beograd definitivno postao grad koji je svinja frendli.

Nenad Milosavljević

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. A kad tek shvate kako su idealni uslovi u skupštini, nikad se mi svinja u Beogradu nećemo osloboditi!

  2. Bogami, svinje su na Šapićevoj teritoriji

  3. Beigradom vladaju svinjoglavi.

  4. Cudno, ja sam mislio da je nasa glavna svinja sad u UN

  5. Bas si se uziveo u razmisljanju jedne divlje svinje…razlike nema…ocigledno je da vam je nivo razmisljanja isti…vratili ste se prirodi i saziveli sa sa istim…pravi novinar zna kako svaka svinja razmislja…svaka cast za divljenje je kako se transforisete….nisam vas prepoznao…

  6. Kada su videle da imaju jaku konkurenciju u BG u. Pocele su sa samoubistvom.

  7. Dosle da vide gondolu.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix