nazad na vrh

Divlje svinje oduševljene što je Vesić od Beograda napravio svinjac

BEOGRAD, 10. jun 2019, (Njuz) – Divlje svinje, koje ovih dana izbeglički borave u Beogradu, oduševljene su kako je prestonica predivno raskopana i razrovana.

Kako su svinje navele, Beograd ih neodoljivo podseća na njihovo stanište, koje su zbog poplava morale privremeno da napuste.

– Nije nam bilo prijatno kad smo shvatili da moramo da dođemo u grad, jer znamo da je u pitanju sredina sa mnogo asfalta, betona i stakla, gde nema baš mnogo mesta sa blatom gde možete da se valjate. Međutim, kada smo stigli u Beograd, shvatili smo da se grad dosta promenio i da sada neodoljivo podseća na naš svinjac. Malo je reći da smo bile ushićene – naveo je vepar predvodnik krda.

Prema njegovim rečima, iako celo krdo jedva čeka da se vrati u svoje prirodno stanište, neki počinju da razmišljaju i o tome da još malo ostanu u Beogradu, jer ih je vizija Beograda Gorana Vesića potpuno osvojila.

– Čuli smo da će radovi na više lokacija u gradu da traju bar do kraja godine, što znači da bismo imali sve uslove za lagodan i prijatan život dostojan jedne svinje u narednih pola godine. Neki su se već odlučili za Karađorđevu ulicu, dok drugi traže lokacije za sebe na Trgu republike – naveo je glavni vepar u razgovoru za Njuz i zaključio da je Beograd definitivno postao grad koji je svinja frendli.

Nenad Milosavljević

  1. A kad tek shvate kako su idealni uslovi u skupštini, nikad se mi svinja u Beogradu nećemo osloboditi!

  2. Bogami, svinje su na Šapićevoj teritoriji

  3. Beigradom vladaju svinjoglavi.

  4. Cudno, ja sam mislio da je nasa glavna svinja sad u UN

  5. Bas si se uziveo u razmisljanju jedne divlje svinje…razlike nema…ocigledno je da vam je nivo razmisljanja isti…vratili ste se prirodi i saziveli sa sa istim…pravi novinar zna kako svaka svinja razmislja…svaka cast za divljenje je kako se transforisete….nisam vas prepoznao…

  6. Kada su videle da imaju jaku konkurenciju u BG u. Pocele su sa samoubistvom.

  7. Dosle da vide gondolu.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix