Kolege se plaše čoveka koji je danas došao na posao
njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

30. apr. 2018

Dobio otkaz jer nije spojio vikend sa Prvim majem

NOVI SAD, 30. april 2018, (Njuz) – Slaviša Arsić dobio je otkaz jer se pojavio na poslu, iako je današnjem radnom danu prethodio vikend, dok su utorak i sreda neradni dani zbog proslave Prvog maja.

Kako saznaje Njuz, neočekivani potez ovog čoveka, koji nije spojio vikend sa praznikom uplašio je sve njegove kolege.

– Ne mogu ništa loše da kažem o Slaviši, dobar je radnik i nije pravio neke greške. Bilo je lepo sa njim raditi, u pitanju je veoma prijatna osoba. Ipak, danas nas je sve šokirao, a pomalo i uplašio, kada je došao na posao i svima nam poslao poruku “Gde ste svi, ja sam jedini u ofisu” – otkriva njegov nadređeni, koji je u prvi mah mislio da je u pitanju šala, jer je Slaviša poznat po dobrom humoru.

– Poslao sam mu poruku “hahahaha, stavio sam i nekoliko smajlija i još par emotikona”, ali mi je ubrzo stigla još jedna njegova poruka, iz koje sam shvatio da je on ozbiljan i da je zaista na poslu. Momentalno sam se čuo sa ostalim kolegama, nismo mogli dugo da pričamo jer su skoro svi u romingu, ali smo doneli odluku da ga momentalno otpustimo – otkriva naš sagovornik i kaže da je njegov, sada veći bivši, kolega narušio radnu etiku, ali da postoji i jedan još veći strah.

– Njegova odluka da ne spoji vikend sa praznikom, govori da je u pitanju jedna potpuno neuračunljiva osoba i moram da priznam da sam počeo da ga se veoma plašim. Ako je danas uradio ovu ludost, ne smem ni da pomislim šta je sve sutra u stanju da uradi – kaže njegov šef i dodaje da se sada kada malo vrti film u nazad, seća da je jednom otišao na neki seminar i da je zaista nešto tamo i naučio, a da je čak na jednom timbildingu izneo predloge za povećanje produktivnosti na poslu.

Marko Dražić

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Slaviša je za sebe uradio najsigurniju stvar. Da je odveo dete u vrtić, da se muvao oko ulaza u zgradu ili ispred nekog kafea ili picerie – ladno je mogao biti upucan od nrkog ,,policiji poznatog”. Ovako je sačuvao život, a izgubio posao. U naprednoj Srbiji samo jedno dobro može, eventualno, da te zadesi. Dva nikada!

 2. ariela kaže:

  Evo i ja danas sama U birou…dakle otkaz…”drugarska se pesma Ori, pesma koja slavi rad…srce gromko nek Nam zbori da Nam zivi zivi raaaaad”…

 3. Радојица kaže:

  И пингвини имају сличне обичаје: кад иду један за другим, ако се први саплете и сви остали иза њега МОРАЈУ исто то, иначе…

 4. Stefan kaže:

  Ahhaha….Ma ovo je neka šala…

 5. IloveZR kaže:

  Vi, urednici ovog Site-a, imate toliko originalnih ideja da bi ste mogli napraviti novu Top Listu Nadrealista. Ne prestajem da se smejem čitajući vaše članke.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *