Kolege se plaše čoveka koji je danas došao na posao
njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

30. apr. 2018

Dobio otkaz jer nije spojio vikend sa Prvim majem

NOVI SAD, 30. april 2018, (Njuz) – Slaviša Arsić dobio je otkaz jer se pojavio na poslu, iako je današnjem radnom danu prethodio vikend, dok su utorak i sreda neradni dani zbog proslave Prvog maja.

Kako saznaje Njuz, neočekivani potez ovog čoveka, koji nije spojio vikend sa praznikom uplašio je sve njegove kolege.

– Ne mogu ništa loše da kažem o Slaviši, dobar je radnik i nije pravio neke greške. Bilo je lepo sa njim raditi, u pitanju je veoma prijatna osoba. Ipak, danas nas je sve šokirao, a pomalo i uplašio, kada je došao na posao i svima nam poslao poruku “Gde ste svi, ja sam jedini u ofisu” – otkriva njegov nadređeni, koji je u prvi mah mislio da je u pitanju šala, jer je Slaviša poznat po dobrom humoru.

– Poslao sam mu poruku “hahahaha, stavio sam i nekoliko smajlija i još par emotikona”, ali mi je ubrzo stigla još jedna njegova poruka, iz koje sam shvatio da je on ozbiljan i da je zaista na poslu. Momentalno sam se čuo sa ostalim kolegama, nismo mogli dugo da pričamo jer su skoro svi u romingu, ali smo doneli odluku da ga momentalno otpustimo – otkriva naš sagovornik i kaže da je njegov, sada veći bivši, kolega narušio radnu etiku, ali da postoji i jedan još veći strah.

– Njegova odluka da ne spoji vikend sa praznikom, govori da je u pitanju jedna potpuno neuračunljiva osoba i moram da priznam da sam počeo da ga se veoma plašim. Ako je danas uradio ovu ludost, ne smem ni da pomislim šta je sve sutra u stanju da uradi – kaže njegov šef i dodaje da se sada kada malo vrti film u nazad, seća da je jednom otišao na neki seminar i da je zaista nešto tamo i naučio, a da je čak na jednom timbildingu izneo predloge za povećanje produktivnosti na poslu.

Marko Dražić

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Slaviša je za sebe uradio najsigurniju stvar. Da je odveo dete u vrtić, da se muvao oko ulaza u zgradu ili ispred nekog kafea ili picerie – ladno je mogao biti upucan od nrkog ,,policiji poznatog”. Ovako je sačuvao život, a izgubio posao. U naprednoj Srbiji samo jedno dobro može, eventualno, da te zadesi. Dva nikada!

 2. ariela kaže:

  Evo i ja danas sama U birou…dakle otkaz…”drugarska se pesma Ori, pesma koja slavi rad…srce gromko nek Nam zbori da Nam zivi zivi raaaaad”…

 3. Радојица kaže:

  И пингвини имају сличне обичаје: кад иду један за другим, ако се први саплете и сви остали иза њега МОРАЈУ исто то, иначе…

 4. Stefan kaže:

  Ahhaha….Ma ovo je neka šala…

 5. IloveZR kaže:

  Vi, urednici ovog Site-a, imate toliko originalnih ideja da bi ste mogli napraviti novu Top Listu Nadrealista. Ne prestajem da se smejem čitajući vaše članke.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.