njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

03. apr. 2013

Država uvodi porez na svaki seks koji ne rezultira trudnoćom

Država odlučila da brine o opštem interesu i pomogne građanima

BEOGRAD, 3. april 2013, (Njuz) – Svaki seksualni odnos koji ne bude rezultirao novim životom, biće oporezovan “taksom na snošaj bez doprinosa”, odluka je Ministarstva za porodicu Republike Srbije.

Novi porez uveden je sa ciljem borbe protiv negativnog prirodnog priraštaja sa kojim država već duži niz godina vodi bespoštednu bitku, ali i punjenja novoosnovanog “Sramnog fonda” u slučaju da se sa belom kugom i dalje nastavi.

– Sada nas ima baš malo i sve nas je manje. Matematika je prosta – čim nas bude bilo više, sve će biti bolje – kaže poslanik SPS Zoran Kasalović prema čijoj ideji se došlo do nove stavke za oporezivanje – Detaljnom analizom problema smanjivanja broja Srba i načina da se taj broj poveća rodila se ova moja ideja. Ha, rodila! Kapirate? – dodaje on.

Ovaj poslanik za koga mnogi veruju da je svojom idejom možda i spasao državu objašnjava sistem oporezivanja.

– Uzeli smo u obzir materijalnu moć građana, kao i prirodnu potrebu za seksualnim pražnjenjem, tako da takse na snošaj bez doprinosa neće biti visoke. Za običan seks taksa je 1 evro, a za masturbaciju i onu drugu vrstu seksa čak 3 evra, kaže Kasalović i dodaje da se očekuje da će visoka cena “onog drugog seksa i masturbacije ili ohrabriti ljude da pokušaju sa običnim seksom i time povećaju šanse za stvaranje novog života, ili baš dobro napuniti ‘Fond srama'”.

On kaže da je poenta ove izmene u poreskom sistemu dovesti do izmene vrednosnog sistema u društvu u „kome su pohlepa i lično bogaćenje postali vrhunske vrednosti” zbog čega naše društvo duboko tone u depopulaciju.

– Moja je ideja bila da se iz ovog ‘Fonda srama’ pomognu porodice koje dobiju decu, i to geometrijskom progresijom, prvo dete jedan evro, za drugo dete dva, za treće četiri, za četvrto osam, i tako za svako sledeće dete 2x više evra nego za prethodno. Nadajmo se da niko ovo neće zloupotrebiti, jer ne mogu ni da izračunam šta bi bilo da neko stigne do šezdesetčetvrtog deteta – kaže uz osmeh Kasalović.

– Ja sam svestan da neke osobe iz bioloških razloga ne mogu da se ostvare u ulozi roditelja, ali država mora da vodi računa o opštem interesu i da pomaže svojim sugrađanima – mislim da je vreme da se razmišlja o preraspodeli nacionalnog dohotka u korist rađanja – zaključuje Kasalović.

Viktor Marković

INSPIRACIJA: Porez za neudate i neoženjene

 1. Deda Miloje kaže:

  Eee,sad moze da mi pljune pod prozor…

  1. Miloje kaže:

   Lele,obruka me baba!A lepo sam joj govorio:Ne diraj kompjuter,zaj**aćeš nešto.

 2. Malo ja sam kaže:

  Odseci cu sebi ,,desanku” da bih preziveo.

 3. Tetka kaže:

  Признајем да не разумем шта је то “она друга врста секса”! Једино што ми пада на памет је У ЗДРАВ МОЗАК! ;)

 4. Ja sam kaže:

  Masturbaciju bi trebalo tretitati kao pokusaj masovnog ubistva, lazni orgazam kao svercovanje u javnom prevozu a voajerstvo kao spijunsku delatnost.
  Ne znam kako tretirati ovaj grupnjak koji nad nama vrse voljene vodje?

  1. Polovni Buntovnik kaže:

   Grupnjak tretirati po zakonu o neredima na sportskim takmičenjima!

   1. Stanarević kaže:

    Ili zločinačko udruživanje!

 5. vladimir kaže:

  Pa da mi da placamo porez kad su oni sterilni ..

 6. ariela kaže:

  A sta cemo sa gejevi i lezbejke…kako tu da se utera dug…ako su oni oslobodjeni poreza moze se desiti masovno preobracanje u njih…misli li ko na to?

  1. Stanarević kaže:

   Kome da se utera dug? Lezbejkama?
   Može, može!

 7. Raca kaže:

  Odgovor na nejasnocu iz teksta je 9.223.372.036.854.775.808 :)

 8. Bojan kaže:

  Jel će plaćati samo punoletni? To bi bio veliki propust jer bi muška čeljad od 13 do 17 godina svojeručno napunila buđet.

 9. StakaZulu kaže:

  S obzirom da država ima ekskluzivno pravo grupnog seksa nad narodom, svaki vid grupnog seksa se zabranjuje ili dozvoljava uz posebnu dozvolu i naravno, novčanu nadoknadu.

 10. Misantropicus kaže:

  Jel se uvodi porez i na seks sa drzavom?

  1. miki kaže:

   Ne. Istina je da nas država svaki dan j***, ali taj seks nije neproduktivan, jer ćemo da rodimo mečku.

 11. aleksandar kaže:

  sta u slucajevima kada nasi gradjani imaju neproduktivan seks sa stranim drzavljankama u stranim drzavama? dali je potrebno prijaviti srpskoj ambasadi? ako to treba da se prijavi u 2 ujutru na primer, dali moze preko zvanicnog sajta srpske ambasade ili moram da odem na salter?

  1. Ja sam kaže:

   Велики Брат све види.
   У Вашем случају, због бода у гостима, допринос ће износити 3 евра и биће Вама исплаћен на граничном прелазу.
   П.С.
   Царина на ову врсту секса износи 201,3 %.

   1. aleksandar kaže:

    bogme, po toj ceni i porezu, nek ona je8e mene….

 12. ljubozoid kaže:

  Jel ovo neka zaje**ncija??
  Mora da je prvoaprilska šala.

 13. Natasa kaže:

  Ljudi, ako ovo procita neko iz Vecernjih Novosti najebali smo:) Ko sta radi, oni samo kukaju kako nam opada natalitet. Kazu pre neki dan “Svaka cetvrta Srpkinja starija od 14 godina (ej, 14!) nema decu” http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:427275-Svaka-cetvrta-Srpkinja-nije-majka#

  1. aleksandar kaže:

   nije tako receno nego “vec 14 godina nije rodila decu”.

 14. rale kaže:

  Ako menjam ruke,jel ide duplo?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *