njuz-autor

AUTOR: urednistvo

11. okt. 2019

FSS uvodi VAR kako bi se konačno utvrdilo koliko para dobijaju Zvezda i Partizan

STARA PAZOVA, 11. oktobar 2019, (Njuz) – Na jučerašnjoj sednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije doneta je odluka o uvođenu VAR tehnologije u srpski fudbal kako bi se konačno utvrdilo koliko država daje para Crvenoj zvezdi, a koliko Partizanu.

– Previše je bilo spekulacija na temu finansiranja i naklonosti koju od predsednika države dobijaju naša dva najtrofejnija kluba. VAR bi trebalo da nam pomogne da jednom za svagda rešimo tu dilemu kako bi prestala međusobna prepucavanja – kaže
predsednik Sudijske komisije FSS Milan Karadžić i otkriva da zli jezici već tumače skraćenicu VAR kao Vučić Aleksandar Referee.

– Jedno je kad čitate oštra saopštenja, a drugo kada na miru odgledate VAR pa utvrdite da li je oborena uplata jednom klubu, da li je srušena iluzija drugom klubu, da li su izrečene reči bile previše oštre, da li se pad morala desio u okviru prostora u kojem mora biti sankcionisan itd. – objasnio je Karadžić.

Povodom uvođenja VAR-a, oglasili su se i čelnici dva rivalska kluba.

– Jedni kažu da Vučićevu naklonost i više para dobija Zvezda, drugi kažu Partizan, treći da oba kluba podjednako dobijaju sve to. Sad ćemo konačno moći da vidimo da ništa od toga nije istina, tj. da najviše dobija onaj grozni Partizan – rekao je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

– Drago mi je da ćemo konačno dobiti VAR koji bi jednom za svagda trebalo objektivno da pokaže kako država više pomaže onoj raspaloj Zvezdi – objasnio je predsednik Partizana Milorad Vučelić.

S obzirom na to da uvođenje VAR-a u srpski fudbal košta između 2,4 miliona i 3 miliona dolara, FSS je zamolio državu da pomognu prvo njima, ali po mogućstvu bez provere njihovih finansija na VAR-u.

Viktor Marković

  1. voya montoya kaže:

    A i Predsednik Srbije,kasni sa iznosenjem snimaka,tokova novca ka najtrofejnijim klubovima za tzv. pranje novca…?? Verovatno mu podatke nije dostavio Mali Sinisa,ministar srpskijeh finansija…

  2. milan (nisam odavde) kaže:

    Previše optimističko razmišljanje. SNS će VAR-u uvaliti jedan K i biće samo KVAR! Pa da li neko misli da će vladajuća partija ikad dozvoliti (dok je na vlasti) da se pokažu putevi novca u Srbiji? A kad odu niko neće imati dovoljno aparata da se sve utvrdi i obelodani. Obećanje dato u Njujorku je bilo samo slučajno u ushićenju zbog paljevine zgrade UN. A onda se probudio!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *