njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

06. jul. 2014

Fudbaler želi da pređe u Crvenu zvezdu jer se fudbalom bavi iz ljubavi

marakana

Petrović se za Zvezdu odlučio jer nema ambiciju da zarađuje od igranja

BEOGRAD, 6. jul 2014, (Njuz) – Dragan Petrović, talentovani devetnaestogodišnji fudbaler iz Zemuna, izjavio je danas da mu je velika želja da obuče dres Zvezde jer se fudbalom bavi isključivo iz ljubavi.

Iako je veliki broj evropskih klubova poslao ponudu za ovog fudbalera on ih je sve odbio jer, kako kaže,  želi samo u Zvezdu pošto nema ambiciju da zarađuje od fudbala.

– Oduvek sam fudbal igrao iz ljubavi. Išlo mi je jako dobro, uživao sam, bio sam ispunjen jer sam radio ono što najviše volim. Međutim, počele su da stižu razne ponude, brojni menadžeri su mi pričali o milionima koje mogu da zaradim od ugovora i shvatio sam da u fudbalu više nema emocija. što me je baš pogodilo– ispričao je Dragan za Njuz.

– U jednom momentu sam čak razmišljao i da prestanem da se bavim fudbalom jer sam uvideo da se sve vrti oko novca. Bio sam razočaran jer na sport nikada nisam gledao kao na posao. Na svu sreću saznao sam kakva je situacija u Zvezdi i shvatio da je to pravi klub za sve nas koji ne igramo zbog para već zbog toga što nam je to čast i što volimo klub. Zvezda je jedini klub u Evropi koji je zanemario materijalni momenat i omogućio svojim igračima da osete onaj osnovni motiv bavljenja sportom, a to je ljubav– objasnio je ovaj fudbaler.

On je dodao da je u početku bio skeptičan kada je Zvezda u pitanju jer je čuo priče da ovaj klub sa igračima sklapa ugovore kojima se obavezuje da će ih redovno isplaćivati.

– Na svu svreću, ljudi iz uprave Zvezde su mi objasnili da nema potrebe da se plašim kada je plaćanje u pitanu jer se ti ugovori sklapaju samo reda radi i niko ih ne poštuje– rekao je Dragan.

Soko Sokolović

 1. Nesa kaže:

  Nije jedini,ovde svi u Srbiji,rade iz ljubavi.

 2. Stanarević kaže:

  Brate Sokole, a što bre jebeš nas cigane? Šta smo ti mi krivi…

  1. Vodeni zeka kaže:

   Pa kad ne sme po upravi dobri smo i mi

 3. celtic kaže:

  Pored Blejvoča, Beolida i mnogih drugih splavova i klubova u Zemunu, on izlazi u Zvezdu. Sramota za njega i familiju.

 4. nisam bezobrazan kaže:

  Sva je sreca da za prave entuzijaste, postoje klubovi kao sto je Zvezda!?

 5. aleksandar kaže:

  …a ocigledno mu ni sampon ne fali….

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *