Premijer je već kritikovao jednu fotografiju građana sa letovanja objavljenu na Fejsbuku
njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

16. jun. 2015

Građani masovno zaključavaju Fejsbuk profile da im Vučić ne bi komentarisao slike sa letovanja

BEOGRAD, 16. jun 2015, (Njuz) – Veliki broj građana danas je masovno zaključavao sve svoje albume sa slikama na Fejsbuku iz bojazni da bi premijer Aleksandar  Vučić mogao javno da komentariše njihove slike sa letovanja.

Nakon što je premijer javno komentarisao fotografiju nekoliko građana koji su mu sa Kariba poručili “Vučiću, izvini”, građani su požurili da onemoguće da njihove fotografije sa odmora vidi bilo ko sa kim nisu prijatelji.

Đorđe Radulović (32), ekonomista iz Beograda, kaže da ga je potez premijera vrlo neprijatno iznenadio.

– U redu je da premijer prokomentariše na Fejsbuku neku moju fotografiju ako želi, slobodno može da mi pošalje zahtev za prijateljstvo i prihvatiću ga, ali uopšte mi se ne dopada to što na konferencijama i u izjavama za medije komentariše fotografije građana. Zato sam zaključao sve svoje slike na društvenim mrežama – naveo je ovaj korisnik Fejsbuka u izjavi za Njuz.

Dizajnerka Marija Đurić (27) iz Pirota upitala se šta je sledeće i da li građani sada mogu da očekuju da ih premijer javno isproziva i zbog nekog statusa ili spota koji su šerovali.

– Svi postovi su mi bili javni, ali danas sam podesila da mi profil bude potpuno nevidljiv za sve osim za prijatelje. Često postavljam linkove nakita i šminke koje mi se dopadnu kada ih kupim i samo mi fali da premijer to javno komentariše i pita, recimo, odakle mi novac za šminku i da li sam je kupila u Srbiji – navela je naša sagovornica.

Veliki problem građanima trenutno predstavljaju i fotografije iz noćnog provoda na kojima ih je neko tagovao i koje ne mogu tako brzo da sakriju. Zbog toga su mnogi od njih privremeno ugasili profile iz straha da bi premijer Srbije mogao da ih kritikuje na predstojećoj redovnoj konferenciji u četvrtak zbog trošenja novca u kardinalno teškim kriznim vremenima.

Nenad Milosavljević

 1. sremac kaže:

  Jedno pitanje Njuzu. Mogu li da objavim, na Vašem foto njuzu, moju fotku kako se kupam u škafu na dvoruštu sa pulinom. Možda mi AV plati vodu. Ja nemam otvoren nalog na društvenim mrežama.

 2. zoran kaže:

  Ја сам одлучио да трошим новац у бискупско лаким кризним временима – премијеру погледајте мој коментар и придружите нам се на ЊУЗ-у – наравно на шминку и накит…

 3. milan (nisam odavde) kaže:

  Bojim se za fejsbuk, ako premijer pronadje da im server nije u Srbiji, mozda gradjani onda nece moci vise ni na fejsbuk!?!

 4. scoby kaže:

  Ha, ha, Premijer nam je jaci maher, kad uspeju da ga ispale 4 sljakera (verovatno kelnera) sa nekog kruzera. Uzgred, steta je sto se Premijer nije okusao u ovom poslu (umesto sto je prodavao srafove po Londonu), video bi sta je to krvavo zaradjen novac.

 5. nemanja kaže:

  sto sad zakljucavas profil. sto nisi odmah pa samo da prijatelji vide.hoces da ide javno a sad problem sto ti javno odgovaraju. stvarno smesno.!!!!!!

 6. voya motoya kaže:

  Svima pozdrav sa Cube,moj Vam ….. četkica za zube.Posle poljoprivrede sad smo uvideli da nam je šansa i turizam domicilni.A i doznake nisu za potceniti…

 7. Goran kaže:

  Spiskovi putnika koji idu kompanijom Aviolet u Grčku i Tursku na letovaje se čuvaju u tajnosti da nebi stigli do Vučića, jer su putnicu u strahu od njega. Dobro je što se putnicima prilkom čekiranja na aerodromu NT u Bgd-u ne uzima JMBG.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *