njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

01. maj. 2014

Građani se spontano okupili na roštiljanju ispred Skupštine Srbije u znak podrške novoj vladi

rostilj

Novoj Vladi Srbije se nazdravlja od ranog jutra

BEOGRAD, 1. maj 2014, (Njuz) – Veliki broj građana okupio se danas u Pionirskom parku kako bi raspalio roštilje u znak podrške novoformiranoj Vladi Srbije.

Kako javlja reporter Njuza sa lica mesta, građani su pristigli iz svih delova Beograda, ali i Srbije, rasprostrli svoju ćebad, raspalili roštilje, otvorili burad sa pivom i nazdravili novoj vladi.

– Nazdravljamo od ranog jutra svakom ministru ponaosob, bilo je desetak zdravica do sada, a do večeri ćemo da nazdravimo svima, pa i onima bez portfelja. Mi ne pravimo diskriminaciju, nama su svi članovi vlade isti. Osim premijera, naravno – rekao nam je Petar Cincarević iz Beograda.

Jadranka Kovačević, doktorka iz Velike Plane, kaže za Njuz da su se tokom prepodneva u parku pojavili pojedini poslanici, koje je privukao miris roštilja.
– Znamo mi da oni imaju jeftin restoran, ali to je ništa u odnosu na ovo što mi spremamo. Ovo je domaća hrana, ne može bolje od toga. Mi smo spremni da ovde, ali i ispred zgrade Vlade Srbije kampujemo prvih sto dana vlade i na ovaj način podržimo naše političare jer smo sigurni da će nam oni uzvratiti bolnim, ali neophodnim ekonomskim i socijalnim reformama – rekla je za Njuz Jadranka Kovačević.

Građani u Pionirskom parku poručili su svima onima koji 1. maj slave tako što se besmisleno prežderavaju negde u prirodi da svoju energiju utroše korisno, odnosno da svoje prežderavanje posvete novoj vladi i na taj način pokažu da postoji opšti konsenzus o važnim društvenim problemima.

Nenad Milosavljević

Marko Dražić

 

 1. Ikebana kaže:

  Za takvu vladu je šatra-šator (kako li se već zove)!

 2. Polovni Buntovnik kaže:

  Ma šta pričate, to sve gomila vegana!

 3. tradicija kaže:

  Evo upravo se javljam sa lica mesta. Kakva odlucnost, kakva energija u vazduhu pomesana sa mirosom prasetine i piva! Ovo je najmanje sto mozemo da uradimo za nasu Vladu, a pre svega za naseg vrhovnog vodju! Srbi kad se sloze ne moze im niko nista! Ocekujem da nas vodja ovako slozne povede u bolne reforme, koje valjda nece zakaciti bas nas. Predlazem da ovo rostiljanje od 100 dana postane lepa tradicija kao simbol borbe Srba za bolju buducnost, za buducnost u koju verujemo!

 4. Zoin Mihailo kaže:

  Očekuje se da će na završetku ovako korisno provedenog dana ispred Skupštine, na ražnju okrenuti vo. Savesni građani će moći da naprave selfi sa volom ili sa nekim od poslanika, i isti okaće na svoj Tviter profil ili Instagram.

 5. Doni kaže:

  Bilo ih je veoma puno na roštiljanju čak 17 i po osoba,koja su do ponoći čekali da iznesu iz skupštinskog kabineta ostatke hrane.Neki su čekali i jednog čoveka da im kaže buduće rezultate Svetskog Prvenstva,ali taj misteriozni čovek je otišao nekim tajnim prolazom i ostavio ove gladne i nezadovoljne.

 6. deda Dragan kaže:

  Umesto sendviča za uranak su od vlade za roštiljanje dobili :Pun kurac i prazna muda.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *