njuz-autor

AUTOR: Miroslav Vujovic

13. okt. 2014

GSP organizuje paradu kontrolora

...

BEOGRAD, 13. oktobar 2014, (Njuz) – Iz Gradskog saobraćajnog preduzeća “Beograd” napominju da su pripreme za održavanje predstojeće parade kontrolora u punom jeku i da će se ta svečanost, uprkos protivljenju mnogih Beograđana, održati po planu, dan nakon vojne parade.

Vršilac dužnosti direktora GSP Željko Milković otkriva da će ovo preduzeće na ulice Beograda izvesti svoje najbolje kontrolore, čime će pokazati kolikom silom za razbijanje švercera i očuvanje stabilnosti sistema naplate karata raspolaže ovo javno preduzeće.

– Centrom Beograda proći će kolona na čijem će se čelu kretati novi klimatizovani autobusi, tramvaji i trolejbusi, iza kojih će marširati kontrolori opremljeni najsavremenijim aparatima za očitavanje karata. Iza njih će prodefilovati jedinice komunalne policije koje nam daju podršku, opremljene pendrecima i tejzerima, kao i ostalom opremom za borbu “prsa u prsa” sa švercerima. Paradi će prisustvovati mnogi gradonačelnici čiji gradovi takođe imaju problema za švercerima i mi očekujemo da će biti impresionirani našim raspoloživim snagama – potvrdio je za Njuz v.d. direktora GSP Željko Milković – Među visokim zvanicama naći će se i gradonačelnik Moskve – dodao je on.

– Cilj parade kontrolora je da pokažemo svima koji planiraju da se švercuju da pored naših uvežbanih profesionalaca neće proći. Ispred Skupštine, gde će okupljene kontrolore pozdraviti čelnici Beograda na čelu sa gradonačelnikom Sinišom Malim, održaće se i pokazno-tehnička vežba eliminisanja švercera iz punog autobusa, u trku, okruženog taocima koji plaćaju kartu – otkrio je Željko Milković.

Zbog parade kontrolora, iz GSP su najavili da će sve linije javnog prevoza, u toku održavanja ove manifestacije biti ukinute, te su zamolili putnike da taj dan krenu ranije ka željenoj destinaciji i obuku se laganije da se ne bi mnogo znojili zbog ubrzanog hodanja.

Miroslav Vujović

 1. Mik kaže:

  Ridža gradom neće šetati!

 2. svetislav kaže:

  Ja sam zaista ponosan na svoj grad koji svaku manifestaciju obeležava sa ponosom. Nakon kontrolora, očekujem i paradu penzionera koji će sa ponosom prodefilocati ulicama Beograda jer kad im se smanje penzije sem ponosa za život neće imati ništa. A i šta će im, ko ih tera da glasaju.

  1. scoby kaže:

   Pre neki dan imali smo Paradu studenata, zatim Paradu DS&Zveri u Mladenovcu, pa ce biti ova Parada za Putina, jedino nedostaje jos Parada nezaposlenih, koja bi bila ubedljivo najmasovnija, kolona bi vijugala od Beograda do Subotice. Na celu parade bi isli sluzbenici Zavoda za zaposljavanje (koji nikada nikome nisu nasli posao), a na kraju sluzbenici PIO Fonda koji nezaposlenima obezbedjuju starosne penzije.

   1. svetislav kaže:

    Prevideo sam paradu nezaposlenih! Rado bi učestvovao u njoj, makar za 36 evra, na teret nacionalne službe za zajebavanje. Da kupim cipele s kojima bi ponosno paradirao narednih 10 godina. Ovako, ne isplati se, trošim stare cipele kojima rok još ije istekao, ali svakako nisu za paradu.

 3. Ja sam kaže:

  Ja bas nesto ne vidim razliku izmedju ove parade i obicnog dana, barem sto se tice broja vozila koja prevoze putnike.
  Imam cak utisak da GSP cesce srecem u Njuzu nego li autobus na stanici.
  Inace, nemam nista protiv i ove parade nemoci. Koliko sutra to isto cemo pokazati i Siptarima.

 4. Zane kaže:

  Kontrolor gradom neće šetati!

 5. celtic kaže:

  “vežba eliminisanja švercera iz punog autobusa, u trku, okruženog taocima koji plaćaju kartu”
  Redakcijo, naklon i osobno štovanje!

  1. Ender kaže:

   ali covece ovo je vrh ‘…taoci koji placaju kartu…’.
   sto u neku ruku i jeste tacno.

 6. patrijota bez iskustva kaže:

  Vreme je da su u ovu, inače duboko humanu, beogradsku akciju, koju gleda čitav svet (a, kako bi drugačije!) uključe i baba-sere. One itekako imaju iskustva u fatanju neplatiša. Naši ljudi jako vole da obave pos'o, al’ da operu ruke i da plate – nikako! Baba-sere su pravi borci za čistiji i lepši Beograd. Živela parada. Živeo drug Mali….

 7. Teoretičar zavere kaže:

  Šta je sa žandarmerijom iz Niša? Da li su odustali od ove parade ili uopšte nisu ni pozvani? Zar toliki njihov trud u borbi protiv švercera da padne u vodu? A tolike muke su imali pri izbacivanju švercera iz vozila u pokretu. Bez njih parada kontrolora nije potpuna.

 8. monty python kaže:

  svaki dan organizovati parade i dodele ordenja! kao u domanovićevoj stradiji, covek je pre vise od 100 godina znao kakvi cemo biti… uh

 9. Mickey kaže:

  Suska se da bi gejevi mogli da prave probleme, pa ce paradu obezbedjivati velike kolicine pripadnika MUP u cetvrtak. Ocekuju se neredi na Uscu, ne izlazite van ako ne morate.

 10. himalajac kaže:

  a kada ce biti dozvoljena parada konteinera sa 5 zvezdica?

 11. Monika kaže:

  Sledece godine, petog oktobra, paradirace budale (kreteni koji ne razumeju divnu Vladu i njene napore!).

 12. Aleksandar Хејтер kaže:

  До мојега, опет ламентирање хомоса са њуза а све због тога што њихова парада буљаша није била посећена као што ће бити војна парада.

 13. Pravednik kaže:

  Super odvescu unuke na paradu, nadam se da ce biti i Lejland autobus iz mog vremena

 14. realno kaže:

  Juce usli ridzovani u kafanu a ja ko osuren krenuo da bezim… Nisam ni pivo platio…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *