njuz-autor

AUTOR: urednistvo

05. feb. 2020

HEROJSKI: Muškarac potpuno sam došao na posao svega četiri dana nakon što je imao temperaturu 37,3!

BEOGRAD, 2. februar 2020, (Njuz) – Tihomir Birač, ekonomista iz Beograda, uspeo je danas potpuno sam da dođe na posao, iako je pre samo četiri dana imao temeperaturu od čak 37,3 stepena.

On kaže da su kolege bile šokirane kad su ga videle i da je ubrzo doživeo stojeće ovacije svih zaposlenih.

– Nekoliko kolega mi je prišlo i pitalo me da li sam normalan. Jedan mi je rekao da on nije ustajao iz kreveta dve nedelje nakon što je izmerio 37,6 – izjavio je ovaj neustrašivi muškarac.

Tihomir kaže da je prošao kroz pravi pakao, da je prvog dana kada je izmerio 37,3 mislio da će umreti, ali da se nekako izvukao. On se nada da će njegov potez ohrabriti i inspirisati muškarce širom sveta.

– Nikog ne želim da lažem i mogu otvoreno da kažem da jeste bilo teško, ali nekako sam uspeo, prvo da se nateram da ustanem iz kreveta, a onda i sredim i dođem do posla. Istakao bih i veliku ulogu moje porodice, bez koje bi moj poduhvat bio nezamisliv. Tu na prvom mestu mislim na moju suprugu, koja me je ohrabrila kada mi je rekla da ne može da veruje da sam takav šmoljkan i da će će me ostavititi ako odmah ne podignem svoje lenjo dupe sa kauča – završava Tihomir svoju ispovest.

Marko Dražić

 1. Dragana kaže:

  Vecu glupost skoro procitala nisam.

  1. DrBre kaže:

   Supruga!!! podrška Tihomiru!

 2. milan (nisam odavde) kaže:

  Prvo sam mislio da je predlog svevišnjeg da liste moraju imati bar 40% ženskih članova, udar na partijsku samostalnost. Iz ovog članka sam shvatio da već donosi pozitivne rezultate!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *