nazad na vrh

HEROJSKI: Muškarac potpuno sam došao na posao svega četiri dana nakon što je imao temperaturu 37,3!

BEOGRAD, 2. februar 2020, (Njuz) – Tihomir Birač, ekonomista iz Beograda, uspeo je danas potpuno sam da dođe na posao, iako je pre samo četiri dana imao temeperaturu od čak 37,3 stepena.

On kaže da su kolege bile šokirane kad su ga videle i da je ubrzo doživeo stojeće ovacije svih zaposlenih.

– Nekoliko kolega mi je prišlo i pitalo me da li sam normalan. Jedan mi je rekao da on nije ustajao iz kreveta dve nedelje nakon što je izmerio 37,6 – izjavio je ovaj neustrašivi muškarac.

Tihomir kaže da je prošao kroz pravi pakao, da je prvog dana kada je izmerio 37,3 mislio da će umreti, ali da se nekako izvukao. On se nada da će njegov potez ohrabriti i inspirisati muškarce širom sveta.

– Nikog ne želim da lažem i mogu otvoreno da kažem da jeste bilo teško, ali nekako sam uspeo, prvo da se nateram da ustanem iz kreveta, a onda i sredim i dođem do posla. Istakao bih i veliku ulogu moje porodice, bez koje bi moj poduhvat bio nezamisliv. Tu na prvom mestu mislim na moju suprugu, koja me je ohrabrila kada mi je rekla da ne može da veruje da sam takav šmoljkan i da će će me ostavititi ako odmah ne podignem svoje lenjo dupe sa kauča – završava Tihomir svoju ispovest.

Marko Dražić

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Vecu glupost skoro procitala nisam.

  2. Prvo sam mislio da je predlog svevišnjeg da liste moraju imati bar 40% ženskih članova, udar na partijsku samostalnost. Iz ovog članka sam shvatio da već donosi pozitivne rezultate!

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix