Srpska delegacija jedva uspela da spase ostala poglavlja
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

14. dec. 2016

Hrvatski predstavnici u Briselu čekićem polomili table sa poglavljem 26

BRISEL, 14. decembar 2016, (Njuz) – Table sa Poglavljem 26 u pristupnim pregovorima Srbije sa Evrsopskom unijom polupane su pre dva dana u Briselu oko 14 časova, saznaje Njuz.

Table su, prema nezvaničnim saznanjima, polupali hrvatski predstavnici u EU, čim su saznali da su to “srpska poglavlja”.

– Nismo mogli da ih zaustavimo. Imali su čekiće i polupali su to poglavlje. Jedva smo spasili ovih nekoliko preostalih poglavlja inače bi i njih polupali – kaže za Njuz šefica EU misije u Srbiji Tanja Miščević.

Sa hrvatske strane kažu da su reagovali u afektu.

– Sve je išlo normalnim tokom, dok nismo saznali da su to table sa srpskim poglavljima. Onda nam je pao mrak na oči i posle ne znamo šta se dalje dešavalo. Sledeće čega se sećamo jeste da nas izvode iz prostorije – kaže šef hrvatske delegacije u EU – Još uvek čekam da mi vrate moj čekić, dodaje on.

Kako se nezvanično saznaje, srpski zvaničnici će pokušati da zalepe svoja poglavlja i pokušaju ponovo. Oni napominju kako ih Hrvatska baš nervira i kako se nadaju da neće imati mnogo dodira sa Hrvatima u budućnosti, kao i da “jedva čekaju da uđu u klub gde se Hrvatska već nalazi.”

Viktor Marković

 1. Zoin Mihailo kaže:

  Poglavlja su pisana ćirilicom.
  Za Hrvate je ćirilica kao hijeroglifi.
  Kada neko nešto ne razume onda se i buni.

 2. patrijota bez iskustva kaže:

  Biće da je neko tablu premazao čokoladnim kakao, pa neki navučeni na slatko, rešiše da isteraju svaki kristal srpskog šećera iz, inače im prijateljskog, kolumbijskog kakovca.
  Gospodja, koju nikako da prepoznaju omiljeni vodjini tabloidi, kažu da je prva lupila cipelicom, tako jako, da joj ni Pepeljugicca ne bi ima što zameriti (a ni dragi joj Franjo, sve sa nebesa), zatim, udarajuči i onim buketom saušeng cveća, koji joj pokloni Vučić, pre više meseci. Pošto, ove čuvane, i pažljive negovane orhideje, iznenada počele da ispuštaju sladunjav miris, što je kod nje, gle čuda, izazavlo alergijsku rekaciju. Sva sreća da poglavlje ne nosi broj ‘666’ ko zna šta bilo?!

 3. scoby kaže:

  Ovo je kao scena sa cekicem iz filma Lordana Zafranovica “Okupacija u 26 slika”…

 4. poljostrugar kaže:

  Srbiji visoki zvanicnici cestitali svecano otvaranje poglavlja “PANDORINA KUTIJA”.Ili samo za vas poglavlja 54#&vdSQQRC9,zatim ostala poglavlja RjxTpRc344211*#@ffprnGGomM<wwaZ,…

 5. Ja sam kaže:

  Cekic je Uniorov, iz Slovenije.
  Cisto da se zna.

  1. Ja sam kaže:

   Ovako ce i aca za par meseci da lupa table sa imenom predsednika Srbije Sasom.
   P.S.
   Moze li nesto o pismu zastitnika?

   1. voya montoya kaže:

    Svi smo mi Saša!!!Kao 1941. imamo eurokvislinge,djenerale,svira se Lili Marlen,elita igra valcere,fabrike rade za okupatore,Tajna policija prati otpisane…Do 44. doće Rusi ,da nas oslobode od slobode

    1. Ja sam kaže:

     U tim fabrikama, koje rade za okupatore, svi nasi zaposleni su dobili jednoobrazno zvanje: Logoras. Razlikuju se samo po velicini, kvalitetu i vrsti pelena koje dobijaju.

 6. voya montoya kaže:

  Baš su ovi Croati primitivni!!! Naš čovek bi to kulturno prelepio samolepljivom nalepnicom,tablom….Kao nekada onaj besni član SRS na Novom Beogradu.Tog izgrednika MUP ,ni do danas nije gonio,niti prekršajno!!!Al eto dete poraslo,osamostalilo se,što reče PredsednikTomislav Nikolić…

 7. Samo tetki da odnesem big Mek kaže:

  Trebalo je da povedu Vulina da uplaši Hrvate, amateri!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *