njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

13. nov. 2013

Huligani kažnjeni zabranom paljenja požara na dve utakmice

Navijači smatraju da su kazne preoštre

BEOGRAD, 13. novembar 2013, (Njuz) – Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je danas navijače Partizana i Crvene Zvezde zabranom podmetanja požara na tribinama na dve, odnosno jednoj utakmici domaćeg prvenstva.

Članovi komisije smatraju da će ova mera doprineti smirivanju navijačkih strasti i većem redu na našim stadionima.

– Uvereni smo da će ove kazne naterati navijače da se dobro zamisle i ubuduće pripaze na svoje ponašanje. Sigurni smo da će sledeće dve utakmice ovih timova proći bez incidenata na tribinama što će pokazati svu ispravnost naše odluke – rekao je Slobodan Pajović, predsednik disciplinske komisije FSS.

On obećava da se na ovome neće stati pa bi, ukoliko se incidenti nastave, navijačima moglo biti zabranjeno unošenje baklji i palica na stadione, a kao krajnja mera čak bi mogle biti zabranjene i navijačke tuče.

Navijači Zvezde i Partizana sa negodovanjem su prihvatili ovu odluku ali kažu da će je poštovati.

– Bez obzira što smatramo da je kazna isuviše oštra i neprimerena mi ćemo je poštovati i nećemo paliti tribine na sledeće dve utakmice našeg tima. Želimo da doprinesemo smirivanju tenzija pa ćemo u narednom periodu tuče zakazivati daleko od stadiona – izjavio je Miki Pajser, jedan od veterana Partizanovog juga i dodao da će u slučaju apstinencijalne krize on i njegovi saborci zapaliti automobil nekom od protivničkih navijača.

Bojan Savić

 1. aleksandar kaže:

  nije mi jasno, ako samo zele da zapale tribine, zasto je neophodno da dole na terenu igra njihov tim, zar ne mogu da odu na bilo koju utakmicu prvenstva, i zasto mora da bude fudbal?

 2. Mladjan Dinkic kaže:

  Pali brate, naprednjaci su zakon!

  1. edukovani menadzer kaže:

   Zavrsi megatrend i pali

   1. aleksandar kaže:

    sa zavrsenim megatrendom zaista mogu da se pale jedino sedista na stadionu…

 3. Tagore kaže:

  Pa ovi lepi Srbi, koji su godinama studrali (english, french and computing laguages), imaju sva prava da se podgrevaju malo tek na trećoj utakmici.

 4. Miki kaže:

  Mnogo je blaga disciplinska komisija. Trebalo je da uvedu propis da smeju da pale samo oni s diplomom Megatrenda

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *