njuz-autor

AUTOR: urednistvo

12. aug. 2011

Istraživanje: Severina će dobiti muško dete, ili žensko

Mediji će Severinino dete zvati "sin" u slučaju da bude muško, ili "ćerka" ako bude žensko

ZAGREB, 12. avgust 2011, (Njuz) – Beba koju Severina Vučković očekuje sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem po svemu sudeći će biti muškog ili ženskog pola, tvrde dobro upućeni izvori.

Prema najnovijim saznanjima šanse da se rodi muško dete iznose pedeset odsto, dok su šanse da na svet dođe ženska beba pedeset procenata.

– Nauka je mnogo napredovala poslednjih nekoliko decenija i ona nam omogućava da sa gotovo stopostotnom sigurnošću možemo da tvrdimo da će Severina dobiti muško dete, kaže doktor Zoran Stanković, ministar zdravlja republike Srbije – Ili žensko, dodaje on.

U zavisnosti od toga kog pola bude beba koju rodi Severina Vučković, mediji će u budućnosti moći da referišu na nju kao na “sina” ukoliko novorođenče bude muško, odnosno “ćerku” ukoliko dete bude žensko.

– U novinama sam pročitala da ću na svet doneti dečaka ili devojčicu i presrećna sam zbog tog saznanja, kaže lepa pevačica – Stvarno je neverovatno kakva saznanja nam nauka danas sve omogućava. Sada, na primer mogu već sa sigurnošću da tvrdim da će naša beba imati XX ili XY hromozome. Druga je stvar kada je reč o nacionalnosti deteta, i još uvek ne možemo sa sigurnošću da utvrdimo da li će beba biti hrvatskog ili srpskog porekla – dodaje Severina.

Naučnici tvrde da postoji i verovatnoća da Severina na svet donese dve bebe istovremeno, u kom slučaju će na svet sasvim sigurno doći dva dečaka ili dve devojčice ili dečak i devojčica. Naučna istraživanja su međutim, utvrdila da se to jako retko događa i da takav razvoj događaja treba uzeti sa određenom dozom rezerve.

Viktor Marković

 1. Jelena kaže:

  Hahah. Odlicno! + :D

 2. Slavisha kaže:

  Mislim da ovo bez referenduma nece ici… Da li ce NJUZ organizovati anketu medju gradjanima, sa pitanjem: Da li biste svoj glas dali da Severina dobije sina ili cerku?

 3. Jelena kaže:

  e sad neka izvadi iz ormara onu majicu sa likom Gotovine i proseta malo u njoj!

 4. celtic kaže:

  A beba će sigurno ličiti na majku, ili oca!

 5. Boljsevik kaže:

  50% da ce da bude zensko, a 100% da nece !

 6. shshshsh kaže:

  Ima da progovori tri jezika u 21.mjesecu, kao ćerka Marka Jarića. :)

 7. Pripravnik kaže:

  Sanse da bude musko su cak 50%, dok je sansa da bude zensko tek pola-pola.

 8. Milan Popovic kaže:

  Potpuno mi je svejedno. Svakako cu ga zvati sine!

 9. jututunac kaže:

  Koliko su DNK uzoraka do sada prikupili?

 10. Mira kaže:

  Svejedno je da li ce biti musko ili zensko, svakako ce biti lepo, bilo da lici na majku ili da lici na oca. Severina je lepa, mada tu ima dosta plasticne hirurgije, ali Milan je kralj. Izgleda deset godina mladje, sarmatan, zavodljiv i neodoljiv.

 11. Dule kaže:

  svaka cast, sjajno, ko da je dzon kliz napisao : )

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *