Svaka druga žena u Srbiji glumi kuvanje kako bi zadovoljila svog partnera
njuz-autor

AUTOR: Miroslav Vujovic

07. feb. 2017

Istraživanje: Svaka druga žena u Srbiji odglumi kuvanje

SREMSKA KAMENICA, 7. februar 2017, (Njuz) – Prema istraživanju Instituta za žene i ženske iz Sremske Kamenice, svaka druga žena u Srbiji glumi kuvanje kako bi zadovoljila svog partnera. Rezultati istraživanja pokazuju da se ovaj procenat kreće od 40 odsto u vezama, pa sve do 55 odsto, koliki je u braku.

– Anketa koju smo sproveli među ženama govori da se veliki broj njih pretvara da ume da kuva, a one koje to ipak znaju, glume da su uživale u pripremanju hrane. Neke to rade jer nemaju vremena zbog omiljene serije, neke jer je partner previše gladan, a većina ih to radi da ne bi povredile partnera koji misli da se oženio super domaćicom – objašnjava doktor Sreten Zdravković koji je vodio istraživanja – Nažalost, i njihovi partneri žive u ubeđenju da je žena uživala u kuvanju pa i oni glume da im se hrana dopala, što predstavlja začarani krug lažnih ubeđenja – dodaje on.

Jedna od ispitanica, Natalija Njegovan iz Novog Sada, kaže kako to što često odglumi kuvanje radi samo da ne bi povredila svog supruga “koji je ubeđen da pored sebe ima domaćicu kojoj je mesto u kuhinji”.

– Kada krene predigra sa dinstanjem, uglavnom mi zagori luk, ali ja nastavim da glumim kao da je sve u redu. Potom ubacim šargarepu da doda bolji ukus, ali ona uglavnom brzo omekša i skvrči se. Međutim, ja tu ne stajem, nego odglumim kao da i dalje uživam, da bi na samom kraju, kada sipam zapršku, sve prsnulo zbog vreline, a ja krenem da uzdišem duboko kao da je hrana super ispala, da i muž u dnevnoj sobi može da čuje. Naš brak traje već 20 godina, a za sve ovo vreme moj suprug nijednom nije posumnjao da ja glumim kuvanje. Uostalom, nikog ne treba da se tiče naš odnos u kuhinji – kaže ova žena koja tvrdi da je svoju glumu usavršila do savršenstva.

Prema rečima naučnika iz susednog Instituta za muškarčine, jedno drugo istraživanje pokazalo je da i partneri znaju da glume u braku, a najviše kako umeju da poprave nešto po kući.

Miroslav Vujović

 1. Ja sam kaže:

  Kada odglume da su se slatko ponajeli, ode svako u svoju kujnu da sami sebi svrse vrhunski dezert.

  1. Ja sam kaže:

   ..ona pomocu miksera na baterije, a on svojerucno.

 2. mizantropikus kaže:

  Ja umem da popravljam po kuci. Zato nikad to neradim.
  A najbolje kuva komsija kinez.

 3. Ariela kaže:

  U knjizi “muskarac s marsa I zena s venere u spavacoj sobi” stoji citiram: “Kad su vam majke rekle da ljubav muskarca za zenu dolazi preko stomaka, pogresile su za 20 cm nagore …” dakle teorija kod nas nije tacna jer kod Srba prvo dobro jedes da bi mogao dobro da …es…sve u ritmu “corbas pasulj volem sa rebarca suvaaa…Stamena ga kuva da te bog sacuvaaaa”

 4. Ana R kaže:

  Blistavo… 😃uvek nadjete način da se nasmejem kao da ne živim u Srbiji👍. I konačno da saznam da uzalud ne prevrćem očima na hiljade tekstova o glumi ženskog uživanja😉 Hvala što postojite!!!

 5. QGO kaže:

  Genijalna i surovo iskrena Sharon Stone je rekla – Zena moze da odglumi i citav brak!

 6. QGO kaže:

  Genijalna i iskrena Sharon Stone je odavno rekla – Zena moze da odglumi i citav brak!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *