Ivan Bogdanov je već započeo izradu tetovaže Apelacionog suda
njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

29. maj. 2015

Ivan Bogdanov tetovira slike svih sudova koji su mu do sada ukinuli presude

BEOGRAD, 29. maj 2015, (Njuz) – Jedan od vođa navijača Crvene zvezde Ivan Bogdanov odlučio je da, u znak zahvalnosti prema srpskom pravosuđu, istetovira slike svih državnih organa koji su mu do sada ukinuli presude ili odbacili krivične prijave protiv njega.

Bogdanov je, kako saznajemo, već započeo izradu tetovaže Apelacionog suda, kojem duguje zahvalnost još od 2012. godine, kada mu je ukinio presudu kojom je osuđen na dve godine zatvora.

– Ivan Bogdanov je čovek koji ume da ceni kada je neko fer prema njemu. Zato je odlučio da istetovira zgradu Apelacionog suda na levoj nozi i ta tetovaža je u fazi pripreme. Trenutno radimo i skicu crteža zgrade u kojoj se nalazi Više javno tužilaštvo, koje je upravo odbacilo krivičnu prijavu protiv Bogdanova – rekao nam je tatu majstor koji je želeo da ostane anoniman.

Prema njegovim rečima, Bogdanov je poznat kao veliki tatu esteta, pa je zahtevao da slike budu obogaćene nekim detaljima.

– Iznad vrata Apelacionog suda ćemo nacrtati parolu “Sever u transu luduje!”, a iz krova suda će se promaljati ruka koja pokazuje tri prsta. Na slici Višeg javnog tužilaštva biće docrtan Bogdanov koji sa prozora gađa bakljom dron koji nosi albansku zastavu. Biće to verovatno najautentičnije tetovaže koje smo do sada uradili – rekao nam je tatu majstor.

Ivan Bogdanov nije bio raspoložen da daje izjave, ali iz njegovog bliskog okruženja smo saznali da taj navijač priželjkuje da će jednog dana među sudovima u Srbiji biti stvar ugleda i prestiža da se nađu na nekom delu njegovog tela.

Nenad Milosavljević

Bojan Savić

 1. Ljudi ga doživljavaju kao gej ikonu samo zato što ne voli fudbal, strašno je vezan za majku i voli da je u centru pažnje… Ok, sad sam i ja shvatio.

 2. milan (nisam odavde) kaže:

  Sta tu mogu sudovi? Ako ga, na primer, FS Vojvodine odstrani, FK Partizan ce ga proglasiti clanom. Fudbal je to. Shvatite!

 3. Pera kaže:

  Svako ko mu je video tatu rekao je da mu je mnogo ruzan.

 4. voya montoya kaže:

  Ovaj čovek je neuništiv,khhkhh…

 5. Zar je vazno ko je kriv kaže:

  Ove vase vesti polako prelaze u realnost.

  1. МОДНИ КРИТИЧАР kaže:

   Како “полако”? Одавно су (на жалост) реалност.

 6. МОДНИ КРИТИЧАР kaže:

  “…da će jednog dana među sudovima u Srbiji biti stvar ugleda i prestiža da se nađu na nekom delu njegovog tela.”

  … још би било боље да су уместо речи “неком” ставили “када се нађу на ЈЕДНОМ делу његовог тела.”

  1. milan (nisam odavde) kaže:

   Pogresno, sudovi u Srbiji ne zele da ,,uteruju” pravdu, nego da rade sve ,,po zakonu”!

 7. Zar je vazno ko je kriv kaže:

  E kucajte odmah tekst za ovog Mihajlovica iz Rada, da je od suda dobio put na Maldive. Da nije zalosno bilo bi tuzno.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *