njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

22. jan. 2014

Karadžić: Moja izjava da napuštam funkciju je nameštena

Karadžić kaže da je svaka reč njegove navodne izjave bila nameštena

BEOGRAD, 22. januar 2014, (Njuz) – Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić demantovao je u izjavi za Njuz da je prošle godine najavio povlačenje sa funkcije. Karadžić je istakao da je ta njegova izjava nameštena i da će nadležni odrgani u najkraćem roku utvrditi i sankcionisati onoga ko je odgovoran za tu izjavu.

– Izjava o mom povlačenju je čista nameštaljka. Imamo i svedoke koji mogu da potvrde da je svaka reč moje navodne izjave nereguralna i da se ne temelji na realnim činjenicama. Ja sebi ne bih dozvolio da nešto slično pomislim, a kamoli da to uradim – rekao je Karadžić.

On je istakao da razne vrste neregularnosti nisu uzdrmale njegovu poziciju ni u prethodnom periodu, pa neće ni sada.

-Nameštenih izjava je bilo i ranije u našem fudbalu, mi smo na to upozoravali, nismo zabijali glavu u pesak pred tom pojavom. Pomak koji smo napravili u tom smislu je ogroman, ali kao što i sami vidite nismo uspeli da tu pojavu u potpunosti iskorenimo, što ne znači da nećemo – izjavio je predsednik FSS-a.Karadžić je naglasio da on namerava da ostane na toj funkciji i da, ukoliko slučajno dođe do izbora u savezu i on ne pobedi svi treba da znaju da su ti izbori namešteni

Soko Sokolović

 1. Ja sam kaže:

  Karaj Dzicu, karaj!!
  Jos da Sinisu opet namestis…

 2. Ja ja ja kaže:

  Ova njuška a i onaj i CRO dežele ista njuška:) Ko da ih je lopta ista rodila i to lopta od krave zvana čupava balega :D

 3. Tagore kaže:

  ‘Fala Bogu što ovaj ljubitelj okrugle lopte ne igra u tenis, pa ne može da nas bruka u Melburnu na ”Struthio Open” nojeva.

  Jutros rano okolo 15:08h neka nepoznata Kineskiskinja je obrukala mladu srpsku ljubimicu Eugenie Bouchard, zvanu ”Genije” u Melburnu, pa sada razumem zašto naša deca svakodnevno kamenicama gađaju tuđe kineske radnike na kineskom mostiću Zemun-Borča.

  Sve bogate Tomislave i sve bedne Kineze treba proterati, i gotovo!

 4. vita-brevis kaže:

  Crnogorski trojanski konj!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *