nazad na vrh

Kasarna prilikom prve Vulinove posete sakrila sve svoje oružje

Vulin nije bio zadovoljan što ne može da uđe u tenk

ZRENJANIN, 29. jun 2017, (Njuz) – Novi ministar odbrane Aleksandar Vulin danas je nenajavljeno posetio kasarnu “Narodni heroj Svetozar Marković Toza“ u Zrenjaninu, a vojnici i osoblje su, kada su čuli da Vulin stiže, sakrili svaki komad oružja i vojnih vozila kojim ta kasarna raspolaže, saznaje Njuz.

Prema našim informacijama, Vulin je odlučio da svoj mandat započne nenajavljenim posetama i kontrolama u kasarnama širom Srbije, ali su u zrenjaninskoj kasarni ipak saznali za njegov dolazak.

– Cenimo gospodina Aleksandra Vulina, ali s obzirom na to da je nov i još neiskusan, hteli smo da njegova poseta protekne što je bezbednije moguće. Zato smo sklonili oružje iz kasarne. Znate ga kakav je, obuče uniformu, umisli da je Rambo i odmah hoće da ratuje s nekim. Bolje da mu tokom njegovih zapaljivih patriotskih beseda ne bude pri ruci ništa što može da opali – rekao je Njuzu jedan major iz zrenjaninske kasarne koji je insistirao na anonimnosti.

Major ističe da je osoblje dobro postupilo jer je Vulin, čim je stigao, pitao gde su tenkovi i mogu li haubice da ispale po jedan plotun svaki put kad, tokom govora, pomene predsednika Aleksandra Vučića.

– Pokazali smo mu jednu maketu MIG-a 29, koja je inače korišćena još za vreme NATO bombardovanja, i rekli smo mu da je to prvi novi MIG koji je pristigao iz Rusije, a takođe je veliko interesovanje pokazao i za “novu taktičku kacigu za osmatranje i borbu u virtuelnim uslovima“. U pitanju su inače bile VR naočare koje jedan kadet koristi za igranje igrica u slobodno vreme – zaključio je major.

Nenad Milosavljević

  1. Nije mi jasno zasto mi na pamet pada scena iz “Podzemlja” kad “majmun udje u tenak”…

  2. zasto li me podseca na severnokorejskog Predsednika…Samo zbog fizionomije!!!Kazu da ima ambicije da baca pikado strelice na kartu,novu kartu Regiona…

  3. genijalno , apsolutno genijalno .

  4. Ako odluce da naprave novi film na osnovu Tolkenovih radova, moze lagano da glumi Goluma bez potrebe za koriscenjem CGI odela.

  5. Dva-tri spinera, ogledalo, i neke figurice iz Kinder jaja, – bice ok do kraja mandata.

  6. Sad ste uvalili majora u govna… U kasarni ima samo jedan major…

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix