njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

02. apr. 2013

Ketrin Ešton zamolila saradnika da pripazi na Dačića i Tačija dok ode do WC-a

Ešton zabrinuta nakon poslednje runde pregovora kada su se Dačić i Tači gađali papirom

BRISEL, 2. april 2013, (Njuz) – Visoka predstavnica Evropske unije Ketrin Ešton, tokom današnje runde pregovora između premijera Srbije Ivice Dačića i njegovog kosovskog kolege Hašima Tačija, tražila je od svog saradnika Majkla Brauna da pripazi na njih dvojicu dok ona ode do toaleta.

Kako saznaje Njuz, osnovni uslov da EU posreduje u pregovorima između Srbije i Kosova, bio je taj da Dačića i Tačija „nikad, ni pod bilo kakvim okolnostima ne ostavljaju same u istoj prostoriji“.

– Iako prilikom ulaska u zgradu oba premijera prolaze kroz metal detektor, bez obzira što moraju da izvade sve iz džepova i da tokom celog razgovora obe šake drže na stolu, najveća noćna mora svih međunarodnih posrednika je da će u nekom momentu oni ostati sami – izjavio je izvor Njuza blizak Eštonovoj koji je tražio da ostane anoniman.

Naš sagovornik kaže da gospođa Ešton nije mogla da izdrži ceo dijalog Dačića i Tačija, i da je u jednom trenutku morala da napusti prostoriju na nekoliko minuta ne bi li otišla do toaleta. Tada je pozvala svog saradnika Brauna i rekla mu „da ih malo pripazi“.

– Njen saradnik je insistirao da Dačić i Tači ne komuniciraju dok Ketrin Ešton nije u prostoriji, a više puta ih je opominjao da prestanu da jedan drugom pokazuju srednji prst, da se plaze i hvataju za genitalije – kaže naš izvor i navodi da su se momentalno smirili kada se Ešton vratila.

Kako Njuz saznaje, Ešton je znatno pooštrila stav nakon sedme runde pregovora kada je Dačić gađao Tačija papirom, a Tači pokušao da podmetne žvaku na Dačićevu stolicu. Prema nepotvrđenim informacijama, fotografisanje troje sagovornika ovog puta je trajalo desetak minuta duže, jer su Dačić i Tači uporno pokušavali da jedan drugom „podmetnu uši“.

Marko Dražić

 1. Lea kaže:

  Boze koje kretensko ponasanje svasta…

 2. Malo ja sam kaže:

  Sto ne ode na veliku nuzdu, pa da se posteno ispoubijaju?

  1. ja kaže:

   “nije mogla da izdrži ceo dijalog Dačića i Tačija, i da je u jednom trenutku morala da napusti prostoriju na nekoliko minuta

   Read more: https://www.njuz.net/ketrin-eston-zamolila-saradnika-da-pripazi-na-dacica-i-tacija-dok-ode-do-wc-a/#ixzz2PUweeC9D

   Iz ove rečenice se vidi da i jeste otišla da obavi veliku. Ili da povraća.

   1. Malo ja sam kaže:

    U njenim godinama velika nuzda, i sve oko nje, za samo par minuta???
    Jos manje je verovatno da je trudna pa povraca, i pored ogromnog truda ova dva babofilicara.

 3. scoby kaže:

  Zar nije indikativno to što je Ledi Ketrin provela sa Dačijem svoj rođendan i to opisala kao ”najlepši provod u životu”! Samo da Tači ne primeni iste veštine kao sa M.Olbrajt, tu gljivica ne može da parira.

 4. mali kaže:

  Ona je ta koja sprecava njihovu istinsku ljubav… Ona im smeta, pusti ih neka se vole, ljubav pobedjuje! Ivica mu je i pre razgovora pevao – A, delili smo sve na pola… Samo se ja bojim da mu sada Ivuca ne zapeva – Trazio si sve, sve sam ti….

 5. Džoni kaže:

  Mnogo se otegli ti pregovori, k'o da se ne zna da je sve već odlučeno. Ko zna šta rade tamo. Samo za par meseci se pročuje da je Eštonka trudna.

  1. jerotije kaže:

   оде све у три лепе ако она буде услов за нешто, све изгубисмо. Али ипак, преговори су то, ко зна.. а и кад је Веља могао да се понуди за буткице од Медлин, за отаџбину би и Ивица могао да зажмури. А кажу и тројка је супер. Само да се после не зарати чије је…ух…

   1. Славко kaže:

    Вулина да се жртвује за баронесу!

 6. Misantropicus kaže:

  Moze i pitanje njene nuzde i pitanje Kosova da se resi Mortal Kombatom.
  Sub Zero vs Scorpio.
  Fight.

 7. Ja sam kaže:

  Sto ti je zensko???!!!
  Dok njih dvojica ,,polemisu” o menjanju granica, ona menja pelene sa krilcima.

 8. MikeLDN kaže:

  Sto ti je Frojd, procitao sam “…oba premijera prolaze kroz MENTOL detektor” :)

 9. sedam od devet kaže:

  Требали су њузовци да нам обезбједе директан пренос!

 10. zexx kaže:

  Ne da Taci da Srbija ima bilo kakav izvrsni organ na Kosovu,dosta mu je Srpskih organa pogotovo onih koji ne mogu da se izvade i utale.

 11. gvozden kaže:

  to su znaci da su blizu dogovora!

 12. vladimir kaže:

  Trebala je Tacija da povede da je obrise i onako mu samo glava viri ………moderna evropska diplomatija :(

 13. Tagore kaže:

  Kosovo je Srbija, (ako se ne varam)?!
  U tom slučaju po srpskom zakonu svaki Kosovar je srpski državljanin, kao i naš domaći premijer Južne Srbije Dr Tačić iz ”žute kuće”, u kojoj naša domaćica Karla Del Ponte čuva srpska jaja nevladinih organa i stražari, dok Gospođa Ešton, u nedostatku jetre, poklanja srce od bivola i konjski rep bilo kome.

 14. Miodrag kaže:

  Oprosti im Ketrin , sve je sada samo dim , sporazumu ni traga…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *