njuz-autor

AUTOR: urednistvo

08. dec. 2011

Kladionice objavile kvote za odluku EU o kandidaturi Srbije

Uplatila listić / Foto: Getty Images

BEOGRAD, 8. decembar 2011, (Njuz) – Kladionice širom Srbije, ali i Evrope objavile su danas kvote za odluku Evropske unije o kandidaturi Srbije. Igrači će ovu „partiju” moći da stave na tiket do sutra u podne, a kladioničari očekuju veliko interesovanje igrača.

„EU-Srbija”, kako je zvanično nazvana ova opcija, može se igrati u raznim kombinacijama, a kako saznajemo, za sada se najviše igraju klasične – 1, 2 i x, kao i kombinacija „iz 1 u 2”.

U kladionici „Betoven” kažu da je kombinacija „iz keca u dvojku” igračima zanimljiva jer očekuju preokret u drugom poluvremenu zbog uklanjanja barikada na Kosovu, mada se sve više igra i X.

– U Nemačkoj su neke kladionice iz ponude izbacile mogućnost da se na konačan rezultat igra „kec” jer je, kako su rekli, ishod toliko izvestan da nisu mogli da odrede toliko nisku kvotu. Mi to nismo želeli da uradimo. Kvota, doduše, jeste i kod nas jako niska, ali ostavili smo igračima mogućnost da uz veće ulaganje zarade i velike pare – rekao nam je jedan službenik „Betovena”.

U želji da saznamo da li su se i naši političari kladili na sutrašnju „tekmu”, posetili smo skupštinu, gde smo u skupštinskom restoranu zatekli Slobodana Aligrudića iz DSS-a i Miroslava Markićevića (Nova Srbija) kako popunjavaju tikete.

– Da, kladili smo se i stavili smo na jednom konačan ishod X, a na drugom iz iksa u keca. Na prvi ćemo uplatiti 50 dinara, to nam je sigurica, a ovaj drugi su neke malo hrabrije kombinacije, pa ako dođe super. Na njega smo stavili 80 dinara, po četrdeset svako – rekao nam je Markićević.

Nezvanično saznajemo da je tiket odigrao i Božidar Đelić, potpredsednik vlade za evropske integracije, ali to nije mogao da učini lično, pa je tiket uplatila njegova tetka.

– Đelić je hteo da uplati lično, ali mu nismo dozvolili jer je umešan u ceo proces i sumnjali smo da bi možda mogao da ima neku dojavu. Iz istog razloga naše kolege iz Kosovske Mitrovice su odbile Borka Stefanovića i Editu Tahiri. Oni su na single tiket hteli da stave 1.000 evra, ali su odbijeni jer je igračima zabranjeno da se klade – rekli su nam u „Betovenu”.

Kvote su, međutim, danas popodne ponovo promenjene zbog novih barikada na Kosovu, tako da će igrači koji odigraju “keca” na partiju ‘EU Srbija’ za jedan uloženi dinar dobiti takođe dinar, dok bi se na dinar uložen na Srbiju dobilo osam dinara ukoliko Srbija dobije kandidaturu. Ipak, iskusni igrači kažu da je to malo verovatno i da su sada znatno povećane šanse za pobedu domaćina, s obzirom na najnoviji hendikep gostujuće ekipe.

Nenad Milosavljević

 1. Slobodan kaže:

  Ali Betoven kladionica :D

 2. Dzoni kaže:

  Bojim se, kazu da ce biti sigurica! :)))

 3. ana kaže:

  Eh da je ziva ona hobotnica sa svetskog prvenstva u fudbau,ovako necu celu noc od brige zaspati.

 4. Mare kaže:

  Iz iksa u qrac :)

  1. himalajac kaže:

   Mare, polovicno si u pravu.

   realno gledano, nevidim ja tu nikakav iks….
   ostaje nam samo qrac

 5. VeLiKi kaže:

  nije fora, merkelova dobila dojavu

 6. ariela kaže:

  Ovo hvala milom Bogu nije fudbal pa da me glava boli…mi imamo jake igrace po ovom slucaju i ako je kladjenje EU- Srbija ja cu staviti dvojku…ja kad propadam propadam dostojanstveno…

 7. Милан kaže:

  Uplatila listić / Foto: Getty Images

  Зар играчима није забрањено да се кладе?

  1. urednistvo kaže:

   Uplatila za teču

 8. ehm kaže:

  Kladionica Betoven

  hahahaha

 9. ministar kaže:

  Mozda bude stvarno nekih iznenadjenja :) pred NG smo!

 10. nafil kaže:

  ko god da je citao markesa 100 god.samoce znace da ni alhemija nece pomoci

 11. drLaki kaže:

  Ja dobio opkladu.Evo,za malo da dobijemo kndidaturu.

 12. S. kaže:

  Propustili ste reklamu za knjigu :)

 13. Djindjuva kaže:

  Hahahaha Cool je procitati tekst po zavrsetku ove uzbudljive i neizvesne tekme. “Skoro minimalno” nam je jos trebalo

 14. upitnik kaže:

  Drugi put vise srece :D

 15. snezana kaže:

  i sta ja sada da radim, ulozila sam 100 din. na onog sa etfa sto treba da ishefta 2 do kraja semestra. moracu da konkurisem za bespovratna sredstva kod mmfa, kako bi se retroaktivno kladila.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *