Komunalni policajac tvrdi da odbijanje usluga divljeg taksiste nije u duhu naše tradicije
njuz-autor

AUTOR: Miroslav Vujovic

22. maj. 2018

Komunalni policajac oduzeo pasoš Norvežaninu koji nije hteo da uđe u divlji taksi

BEOGRAD, 22. maj 2018, (Njuz) – Norveškom državljaninu R.S. (42) ispred Aerodroma “Nikola Tesla” komunalni policajac oduzeo je pasoš jer je odbio da ga vozi divlji taksista, saznaje Njuz.

– Čim sam ušao u regularni taksi, komunalni policajac je pokucao na prozor vozila i naterao me da izađem. Oduzeo mi je pasoš uz obrazloženje kako sam odbio desetak upornih divljih taksista koji su mi prethodno nudili prevoz. Prema njegovim rečima, nepristojno je odbiti uslugu koju ti neko nudi jer to nije u duhu srpskog naroda – prepričava ovaj Norvežanin.

On tvrdi da nije dobio nikakav pisani trag o oduzimanju pasoša, a da mu je komunalni policajac objasnio proceduru za vraćanje ovog dokumenta.

– Policajac mi je rekao da će mi pasoš vratiti čim dođem u sedište Komunalne policije u Makenzijevoj sa dokazom da me je provozao neki od divljih taksista koji, kako on kaže, od nečega moraju da žive jer ih ima baš mnogo. Rekao mi je da su stranci najveća pretnja za opstanak divljaka u Beogradu jer ne žele da uđu u njihova vozila, a ako i uđu, bune se zbog visokih cena – kaže R.S.

– Na moje pitanje da li treba da platim i neku kaznu, odgovorio je da ako ne pristanem na dogovor, kazna će me izaći duplo više nego što bih je platio da me je uhapsio regularni policajac – rekao je ovaj Norvežanin.

Miroslav Vujović

Inspiracija: Norvežanin ugasio cigaretu ispred beogradskog aerodroma i ostao bez pasoša

 1. amharac kaže:

  divlji taski, divlja gtadnja, divlji lekari, , divlja policija, divljaci u parlamentu, pa sto i komunalci ne bi bili divljaci, kad je divljaci za dranje i odstrel kolko ‘os

 2. Malo mnogo kaže:

  Prava informacija je ispala neverovatnija od izmišljene, ovo je stvarno noćna mora.

 3. Miki kaže:

  Parlament Srbije doneo odluku da svi strani drzavljani dok borave u Srbiji imaju pravo na diolomatski imunitet+ koji im pored oslobadjanja od prekrsajne odgovornosti daje mogucnost da ubiju do 3 srbina i da zato nikome ne odgovaraju istim zakonom je formirana i specijalna sluzba koja ce pratiti Srbe sirom sveta i za svaki prekrsaj pocinjen u inostranstvu biti ovlastena da naseg drzavljanina na licu mesta ubije. Ocekuje se da ce ovaj zakon povecati priliv stranih turista.

  1. Miki kaže:

   Pa kada cete ga vise moderatovati, satiricari pa se olase satire ;)

 4. Mirjana kaže:

  Fantomi u Savamali su samo vezivali ljude i rušili im kuće, ali pošto nisu bacali opuške okolo i nisu odbili nijednog divljeg taxistu, ne potpadaju pod nadležnost Komunalne policije.

 5. scoby kaže:

  A da nije reč o ”lažnom norvežaninu” iz Mrkonjić Grada, učesniku gej gradske afere koji je onomad nestao bez traga? Sada su ga konačno pronašli i rešili sve da mu naplate.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *