njuz-autor

AUTOR: urednistvo

28. jul. 2011

KRATKI NJUZ: GSP poklanja drečavo zelene majice svim Beograđanima

Majice koje će uskoro nositi svi Beograđani

BEOGRAD 28. jul 2011. (Njuz) – Rukovodstvo Gradskog saobračajnog preduzeća (GSP), odlučilo je da pokloni dva miliona drečavo zelenih majica svim Beograđanima koji će ih uskoro dobiti na kućne adrese, saznaje Njuz.

Generalni direktor GSP Mileta Radojević rekao je kako su u GSP odlučili da majice poklone svim sugrađanima u znak zahvalnosti što koriste usluge gradskog prevoza i demantovao da postoji neki drugi razlog za to.

– Iako su postojali zluradi komentari da drečavo zelena boja tera ljude da odmah poništavaju kartu, ili momentalno napuste vozilo, istina je da zelena odmara oči, a mir nam je u ovim teškim vremenima svima preko potreban – objašnjava Radojević koji je takođe demantovao da ovim gestom GSP pokušava da svoje kontrolore učini manje upadljivim.

Dizajn majica biće veoma sličan prslucima koje nose kontrolori GSP-a, za koje je istraživanje pokazalo da izazivaju više reakcija i komentara od bilo kog drugog odevnog predmeta.

Miroslav Vujović

 1. lo kaže:

  Mada ovo bi im cak i bilo pametno uraditi…

 2. sloboda(n) kaže:

  Sigurno. Bolje spreman, a ne posle kad bus stane trazi, pozamljuj…

 3. scoby kaže:

  Pre neko veče, u prepun bus ulazi lik sa ovim prepoznatljivim prslukom. Dok si rekao keks, prometalo se isprazni a lik sede na jednu od iznenada ispražnjenih stolica i ubrzo zadrema. Na leđima mu je pisalo: ”Napred”, ”Trudbenik”, ”Graditelj” ili nešto slično.

  1. Djape kaže:

   Ovakvo ponašanje drugih ljudi koji kada rmbače moraju da nose zelene prsluke nije korektno jer putnici mogu da pomisle da su ILUMINATI (kontrolori).

   Ovom prilikom molim da svi koji nisu ILUMINATI ne nose svoje zelene prsluke kada koriste gradski prevoz da ne bi unosili zabunu, konfuziju i paniku medju poštene putnike medju kojima sam i ja.

   Ostali čitaoci posetite grupu na face-u: Kako se švercovati u GSP-u.

   Budite mi veseli i nemojte zaboraviti onu staru: ne mogu tako malo da me plate koliko ja mogu dugo da se švercujem u GSP-U

 4. dzoni kaže:

  Sto kazu, daltonista jesam, ali ove boje prepoznajem…

 5. Matora kaže:

  Sto kaze Vukajlija: “Ne moras biti kriminalac da bi te se pola grada plasilo!” :D

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *